Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad 2019-10-29 av Shadi Andersson

Bokens dag 2019 närmar sig

Snart är det dags för Bokens dag 2019! Kom och mingla med författarna Alexander Karim, Amanda Svensson, Christoffer Carlsson och Katrine Engberg, ställ frågor, lyssna på författarsamtal och få möjlighet att köpa signerade böcker.

En dag i litteraturens tecken

Redan kl. 12.30 startar det i foajén, kom och mingla med eftermiddagens spännande författare. På scenen i Röda salongen startar programmet kl. 13 med föredrag och författarsamtal som leds av Gunilla Wedding, Skånska Dagbladet och Pernilla Ekdahl, Norra Skåne.

 

Lördag den 9 november kl 13-16 i Hässleholm kulturhus.

 

Årets författare

Alexander Karim, skådespelare och författare som debuterar i höst med en skruvad underhållningsroman Den extraordinära berättelsen om Jonas Paulssons plötsliga död.

 

Amanda Svensson, aktuell med boken Ett system så magnifikt att det bländar. Boken tacklar klimatkris och vad som händer när det tryggaste, familjen, faller isär.

 

Christoffer Carlsson, kriminolog och deckarförfattare och analyserar numera brott i SVT. Hans senaste bok Järtecken är den mest personliga hittills och skildrar ett mord i hemstaden Marbäck.

 

Katrine Engberg är ett nytt stjärnskott på deckarhimlen. Med tre hyllade böcker i hemlandet Danmark debuterar nu den danska författaren i Sverige med Krokodilväktaren.

 

Biljetter

Entré 199 kr ord. pris, ungdom 100 kr. Rabatterat pris för kunder till Norra Skåne, Skånska Dagbladet & Sparbanken Skåne. är tillgänglig över disk i Biljettkassan i Kulturhuset. Det går bra att boka biljett per telefon, 0451-26 66 70 eller på webben.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Längd 3 timmar. Fika ingår!


Arr: Kultur Hässleholm, Norra Skåne, Skånska Dagbladet, Sparbanken Skåne och Hässleholms Bokhandel