Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad

Vi fortsätter att inviga förskolor

Under hösten inviger vi ytterligare två förskolor i Hässleholms kommun. Ella förskola i Sösdala och Musikförskolan Noten i Hässleholm. Invigningen sker med pompa och ståt och allmänheten är välkommen.

Välkommen på öppet hus från 15.00. Vi klipper band och firar tillsammans med barn och föräldrar. På plats utöver rektorer och personal finns ansvariga politiker Stefan Larsson, ordförande och Camilla Nordström, vice ordförande och Joachim Fors, andra vice ordförande i barn- och utbildningsnämnden och Rolf Bengtsson, förvaltningschef.


Ella Förskola 1 oktober 15.00-18.00

Ella Förskola är en av våra nybyggda förskolor. Ella arbetar aktivt och målmedvetet med social- och ekologisk hållbar utveckling och lokalerna är miljöcertifierade i miljöbyggnad silver. Ella är en Grön-flaggförskola och strävar efter att vara plastfri.

Plats: Storgatan 44, Sösdala


Musikförskolan Noten 9 oktober 15.00-16.30

Notens lokaler invigs efter en renovering. Musikförskolan Notens väcker och stimulerar barns intresse och känsla för musik på ett enkelt och naturligt sätt. På Noten ser man musiken som en viktig uttrycksform. Förskolebarnen lär genom sina sinnen och målet är att arbetet i förskolan ska vara lustfyllt så att barnen lär för livet. Musiken står i centrum också vid invigningen.

Plats: Möllegången 9, Hässleholm