Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad 2019-09-19 av Shadi Andersson

After work med konsert & soppa

Konsert och soppa, på en måndag, visst låter det härligt? Den 30/9 bjuder Marisol & Los Compañeros på både musik och mellansnack om vad det innebär att vara transperson. Ta med en kollega eller vän och kom till Blå salongen! Entré 150 kr, i priset ingår soppa och kaffe. Biljetter köps i kulturhusets biljettkassa eller på nätet.

Blå måndag med konsert & soppa

Fyra måndagar i höst byter Blå salongen skepnad och förvandlas till ett mysigt sopphak med bord, ljus och levande musik. Hur mysigt?


Den 30 september är det dags för Marisol & Los Compañeros. För sex år sedan upptäckte författaren Fredrik Ekelund att han var transvestit. Det ledde till en jordbävning i hans liv där allt vändes upp och ned. I sin nya, kvinnliga identitet som Marisol M insåg, bland annat, hon att sången plötsligt blev viktig för henne. I april 2019 bildade hon av det skälet, tillsammans med Patrich och Lotte Parmatow, trion Marisol & Los Compañeros som framför en mycket blandad kompott sånger med kortare mellansnack om vad det innebär att vara transperson.


Måndag 30 september kl 17.00 i Blå salongen.

Entré 150 kr, soppa ingår i priset.

Konsertens längd är ca 60 min.


Biljetter köps i kulturhusets biljettkassa eller på nätet: www.hassleholmkulturhus.selänk till annan webbplats.


Arr: Kultur HässleholmMer information

Du kan använda rutan "Mer information" för kort fakta, kontaktinformation och länkar. "Mer information" är en textmodul med dekorationen "Mer information". Det går bra att ta bort modulen om den inte behövs i din nyhet.