Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad

Glöttadá på Hovdala slott

Söndagen den 1 september kl. 11-16 är det dags för årets Glöttadá på Hovdala slott! En fullspäckad familjedag med aktiviteter såsom fiskdamm, ansiktsmålning, trädklättring, clownföreställning och mycket mer. Alla aktiviteter är gratis.

Under Glöttadán får barnen ta ett busskörkort, skjuta med armborst, göra en insekt i slottsverkstaden, blåsa jättesåpbubblor och åka häst och vagn.


Hos Räddningstjänsten går det att kolla in i en brandbil och släcka en eld. Hennes nåd visar slottet och i fiskdammen får alla napp. Den som vill kan få en ansiktsmålning eller glittertatuering.


Barn från 7 år kan prova på trädklättring med Embla Träd och spela bubbelfotboll i slottets vallgrav. Klockan 13.00 spelar Dotterbolaget clownföreställningen ”Hunden”. Dagen avrundas med en föreställning med Skånska Björnens Riddare.


Här kan du läsa hela programmet. Pdf, 502 kB. (Pdf, 502 kB)


En buss kommer att gå från Vattugatan utanför kulturhuset kl. 11.00. Bussen går tillbaka kl. 16.00. Det är gratis att åka med bussen men platserna måste förbokas på 0709-71 71 04. Obs! Det finns ett begränsat antal platser.


Arr: Kultur Hässleholm i samarbete med Hässlehem.