Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad 2019-08-27 av Kristina Uddman

Nya tider på servicekontoren

Från och med måndag den 2 september har de tre servicekontoren i Hästveda, Vittsjö och Sösdala nya öppettider. Kontoren kommer att vara öppna en och en halv dag i veckan och då finns en samhällsvägledare på plats som kan hjälpa dig i din kontakt med Hässleholms kommun

Under hösten 2019 pågår ett projekt som ska utveckla en verksamhet för medborgarservice i tätorterna Vinslöv, Vittsjö, Bjärnum, Tyringe, Hästveda och Sösdala. Denna verksamhet kommer i början av nästa år att ersätta de befintliga servicekontoren. Den kommer även att knytas till ett kommungemensamt kontaktcenter. Målet med verksamheten i tätorterna och ett kontaktcenter är att höja kvaliteten i servicen till medborgarna.

Vi behöver utveckla kommunens service i takt med att samhället och medborgarnas behov förändras. Besöksstatistiken visar att servicekontoren i dagens form inte riktigt möter de behov som finns, därför ser vi fram emot att titta på andra lösningar för en bättre service. Vår förhoppning med den nya verksamheten i tätorterna och kontaktcentret är att medborgarna kommer att uppleva att kontakten med kommunen som helhet blir enklare och mer tillgänglig, säger Jessica Nilsson, projektledare.


De nya öppettiderna

Hästveda

måndag 9-16 (lunchstängt 12-13), fredag 9-12

Sösdala

tisdag 9-16 (lunchstängt 12-13), onsdag 9-12

Vittsjö

tisdag 9-16 (lunchstängt 12-13), onsdag 9-12