Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad

Sommarstängt på servicekontoren

Från 1 juli till 19 augusti är servicekontoren i Vittsjö, Sösdala och Hästveda stängda. Du kan hela sommaren få personlig service och information genom att besöka eller kontakta medborgarkontoret i Stadshuset.

Medborgarservice

Medborgarkontoret i Stadshuset är öppet hela sommaren. Där träffar du en samhällsvägledare som kan ge dig vägledning och information om kommunens verksamheter. Under sommarveckorna kan du även komma till Stadshuset för få hjälp med olika digitala tjänster. Ungdomarna, som sommarjobbar som digitala vägledare Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., ger dig stöd och hjälp och finns på plats i Stadshusets foajé alla vardagar klockan 12-16 mellan 24 juli och 16 augusti.


Turistinformation

Alla kommunens medborgarkontor är InfoPoints, en enklare form av turistbyrå där du kan få personlig service och svar på vanliga frågor om Hässleholm med omnejd. Då servicekontoren stänger finns andra InfoPoints i orterna dit du kan vända dig för att få hjälp: Vittsjö camping, Frendo i Sösdala och Luhrsjöbadens camping i Hästveda. InfoPoints Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. hittar du även på 20 andra platser runtom i kommunen.

 

Mer information

Öppettider på medborgarkontoret i Stadshuset

måndag, tisdag, torsdag

9.00 - 16.00 (stängt för lunch 12-13)

onsdag, fredag

9.00-12.00

 

Telefonnummer till samhällsvägledare

0451-26 67 00