Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad 2019-05-21 av Annalena Olausson

Ge dina synpunkter
i Hässleholm

Hur vill du att kommunen ska utvecklas kommande 20 år i just ditt liv? Under fredagen 24 maj har du som befinner dig i tätorten Hässleholm möjlighet att påverka framtidens planering genom att ge dina synpunkter om vad du tycker.


Miljö- och stadsbyggnadsförvaltningens arbetslag för översiktlig planering kommer att finnas på plats på kommunens tätorter under ett antal dagar under våren.


Tanken är att se på den fysiska miljön, som parker och torg, men också ta del av medborgarnas egna synpunkter.

På fredag är det dags för ett besök i Hässleholm. Då kommer arbetslaget för översiktlig planering att röra sig i staden mellan klockan 8.30 och 15.00, med en fast tid på Stortorget 14.00 till 14.30.

 

Besöken är en del av arbetet med att ta fram en ny översiktsplan för kommunen. Översiktsplanen ska berätta hur den fysiska miljön ska utvecklas och bevaras på lång sikt.

– Vi vill ha in kunskap och idéer från olika perspektiv, för att kunna ta fram ett så bra förslag till en ny översiktsplan som möjligt, säger översiktsplanearkitekt Maria Månsson Brink.Frykholmsgatan Hässleholm Maj 2019 Foto: AnnaLena Olausson

På fredag 24 maj har du som befinner dig i Hässleholm möjlighet att påverka framtidens planering genom att ge dina synpunkter om vad du tycker. Foto: AnnaLena Olauson

Mer information

Fast tid och plats 24 maj

Klockan 14.00 till cirka 14.30 på Stortorget, Hässleholm

 

Läs mer om arbetet med den nya översiktsplanen här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster