Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad 2019-04-29 av Annalena Olausson

Sista chansen: Tyck till om din stadsmiljö

Det behövs mer kunskap om vad medborgarna tycker är tryggt och attraktivt i Hässleholms stad. Tisdag 30 april är sista dagen att besvara vår enkät på webben och visa vad du tycker om din stad.


Hur är det egentligen med Hässleholms stads parker, torg, handel och din närmaste stadsmiljö?

Hässleholms kommun är en av fem kommuner som tillsammans med Region Skåne undersöker vad som gör att vi uppskattar att bo där vi bor. Det görs genom en webbenkät, som du hittar här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Var trivs man bäst i staden och vad saknas i utbudet? Vi behöver identifiera och värna befintliga kvaliteter och samtidigt arbeta med komplettering av utbud och service där så behövs för att skapa en trygg och trivsam stad, säger planarkitekt Marie Nilsson på Hässleholms kommun.


Enkäten om Hässleholms stadskvaliteterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster vänder sig till boenden i staden, tar högst fem minuter att göra, och dina svar är givetvis anonyma.


Sista dagen att besvara enkäten är 30 april.


Stort tack för hjälpen!


Hässleholm centrum

Tisdag 30 april är sista dagen för dig som bor i Hässleholm stad att fylla i vår webbenkät om stadskvalitet. Foto: AnnaLena Olausson

Mer information

Undersökningen om stadskvaliteter sker genom en webbenkät som riktar sig till boende i staden Hässleholm.