Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad 2019-03-19 av Annalena Olausson

Tyck till om din stadsmiljö

Det behövs mer kunskap om vad medborgarna tycker är tryggt och attraktivt i Hässleholms stad. Genom att fylla i en enkät på webben och visa vad du tycker om din stad, bidrar du till den framtida planeringen för att göra staden bättre och mer attraktiv.

Hur är det egentligen med Hässleholms stads parker, torg, handel och din närmaste stadsmiljö? Det finns många faktorer som påverkar hur vi människor upplever en plats.

Resultatet från studien kommer att vara ett underlag för stadsplaneringen i Hässleholm, så medborgarnas svar är verkligen viktiga, säger planarkitekt Marie Nilsson på Hässleholms kommun och fortsätter:

– Var trivs man bäst i staden och vad saknas i utbudet? Vi behöver identifiera och värna befintliga kvaliteter och samtidigt arbeta med komplettering av utbud och service där så behövs för att skapa en trygg och trivsam stad.


Enkäten om Hässleholms stadskvaliteterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster vänder sig till boenden i staden, tar högst fem minuter att göra, och dina svar är givetvis anonyma.


Stort tack för hjälpen!


Gata i Hässleholms centrum

Genom att tycka till i enkäten om stadskvalitet, bidrar du till ett underlag för stadsplaneringen i Hässleholm.

Mer information

Enkäten om Hässleholms stadskvaliteterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster vänder sig till boenden i staden Hässleholm.


Hässleholm är en av fem kommuner som gör studien med Region Skåne och Tillväxtverket.


Kontaktperson: Marie Nilsson, 0451- 26 89 14