Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad 2018-12-21 av Freja Hagsund

Broschyr om Europaforums historia

Under hösten har Europaforums praktikanter, Katja Ohlson Westin och Sofia Stridsberg, sammanställt en broschyr om Europaforum och dess historia. Broschyren innehåller intervjuer från tidigare års paneldeltagare, berättelser från arbetsgruppen samt höjdpunkter från årens lopp.

Europaforum genom tiden

- Genom broschyren har vi försökt ge en överblick av forumet, och dess utveckling sedan starten 2002, säger Sofia. Därför har vi med fakta om själva forumet, blandat med personliga upplevelser. De personliga upplevelserna kommer från personer som både nu och tidigare varit en del av Europaforum. Det handlar både om tidigare paneldeltagare och medlemmar från arbetsgruppen som delat med sig av sina egna historier och tankar om forumet.


- Det har varit jätteroligt att få ta del av så många olika minnen och berättelser om Europaforum, säger Katja. Det händer ju så mycket i kulisserna som man som besökare ofta missar och inte alls märker av.


Broschyren riktar sig till besökare och Europaforums-intresserade, men kan vara intressant även för Hässleholmsbon som aldrig besökt forumet. De händelser som beskrivs kommer säkerligen göra även de mest svårflörtade sugna att delta vid nästa års forum.

 

Du kan ladda ner broschyren här.PDF (pdf, 1.5 MB)