Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad 2018-10-01 av Kenneth Englund

E-tjänst  för serveringstillstånd

Från och med idag, 2018-10-01 finns en e-tjänst för serveringstillstånd tillgänglig för nya och gamla krögare i Hässleholm, Osby och Östra Göinge.

Gemensam e-tjänst

Hässleholms, Osby och Östra Göinge kommuner har samarbetat kring serveringstillstånd i flera år. Nu utökas den kommungemensamma servicen med en e-tjänst för både nya och gamla tillståndshavare.


Från och med den 1 oktober 2018 kan alla ansökningar om serveringstillstånd göras direkt i e-tjänsten. Krögare som redan har serveringstillstånd kan med hjälp av personliga inloggningsuppgifter t ex kontrollera och ändra sin lista över anmälda serveringsansvariga, anmäla förändrade kontaktuppgifter och förändringar i verksamheten. Alla befintliga tillståndshavare kommer i dagarna att få ett brev från tillståndsverksamheten, med information om hur de blir webbkunder.


Åtkomst till restaurangregister

Via e-tjänsten går det även, utan att logga in, att nå ett restaurangregister. Här kan intresserade snabbt få information om vilka restauranger i de tre kommunerna som har serveringstillstånd.