Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad 2018-09-12 av Ida Forsberg

Nu invigs medborgarkontoret
i Stadshuset

Onsdagen den 19 september klockan 14.00 invigs det nya medborgarkontoret i Stadshuset foajé. Invigningen är öppen för allmänheten och det bjuds på invigningstal och visning av lokalerna. Det nya kontoret öppnade den 3 september som ett led i att öka servicen till medborgarna.

Lars Johnsson (M), kommunstyrelsens ordförande, hälsar välkommen och Jessica Nilsson, enhetschef för medborgarservice, håller invigningstal.

Bild på receptionen och medborgarkontoret i Stadshuset i Hässleholm.

På medborgarkontoret kan du som medborgare bland annat få hjälp med enklare kommunala ärenden och turistinformation. Foto: Malin Wiik

Besökarna får se de nya lokalerna och veta vad medborgarkontorets samhällsvägledare kan hjälpa till med. Det handlar om allt från information och individuell vägledning till att hjälpa medborgaren att komma i kontakt med rätt handläggare.

 

Publika datorer och InfoPoint

– I anslutning till medborgarkontoret i Stadshuset kommer det att finnas publika datorer som besökare kan använda för att söka information eller för att använda någon av kommunens e-tjänster, säger Jessica Nilsson.

 

Medborgarkontoret kommer också att vara en av kommunens InfoPoints där besökare kan hämta broschyrer och kartor samt få tips om vad som finns att se och göra i Hässleholms kommun.

 

Öppettider

Medborgarkontoret i Stadshuset är öppet måndag-fredag kl. 9.00-12.30 samt kl. 14.00-16.00 på måndagar, tisdagar och torsdagar. Det går även att kontakta medborgarkontoret via e-post eller via tel. 0451-26 70 00.