Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad 2018-06-13 av Shadi Andersson

Sommarlov i city - aktiviteter för barn och unga mitt i stan

Alla barn ska ha rätt till en meningsfull sommar! Nu anordnar kommunen gratis sommarlovsaktiviteter på Stortorget hela sommaren. Under vecka 25-32, varje måndag-lördag mellan kl 11-16 erbjuds roliga aktiviteter för barn, ungdomar och familjer - mitt i stan.

- Alla barn ska ha rätt till en meningsfull sommar och därför har vi initierat projektet ”Sommarlov i city.” Vår vision är att skapa en trygg och attraktiv stad för invånarna i Hässleholms kommun och att ha gratis sommarlovsaktiviteter för barn och deras familjer under hela sommaren är ett led i den visionen, säger Kulturchef Anders Rosengren.

 

När, vad och var?

Håll utkik på Stortorget i Hässleholm under vecka 25-32, måndagar-lördagar mellan kl 11:00-16:00. Där finns det många olika aktiviteter beroende på veckans tema - teknik, sport, spel och lek samt pyssel.

 

På Stortorget hittar du våra aktivitetsledare, väl synliga med tröjor med texten Sommarlov i city på samt uppställda beachflaggor så att det inte går att missa. Ibland hålls aktiviteter i partytält eller under bar himmel. Vi hoppas kunna fånga in allas intresse genom att variera olika aktiviteter under hela sommaren.

 

Håll utkik på våra sociala medier för att hålla dig uppdaterad om vad som händer! Följ oss på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Du kan även hålla dig uppdaterad via www.hassleholm.se/sommarlovicitylänk till annan webbplats

Kontakt

Vid frågor kontakta gärna projektledare

Veronica Lundblad Jönsson

0451-26 65 26

 

Projektet sponsras av

Hässleholms kommun

Sparbanksstiftelsen 1826 (Sparbanken Skåne)

Hässleholm Miljö AB

Hässleholms Vatten AB

Hässlehem AB

HIBAB