Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00


Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad 2018-05-30 av Ida Flygare

Kommunens InfoPoints redo att ta emot besökare

Från och med den 1 juni kan besökare i Hässleholms kommun ta del av turistinformation och service på elva olika platser via InfoPoints istället för på en. – Vi har förberett och utbildat våra blivande InfoPoints och nu är vi redo att köra igång, säger Ida Flygare, turistföreståndare och projektledare.


Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling

En InfoPoint kan vara en fast eller rörlig bemannad plats dit en besökare naturligt söker sig, exempelvis ett besöksmål, en bensinmack eller ett hotell. På InfoPoints i Hässleholms kommun kan besökaren få personlig service och hjälp med de vanligast förekommande frågorna om Hässleholm med omnejd. På InfoPointsen finns broschyrer och på de flesta platser har besökaren tillgång till fritt Wifi.


- Satsningen på InfoPoints gör vi dels för att det finns en efterfrågan från besöksnäringsföretagen i Hässleholms kommun om att förbättra tillgänglighet och service för besökare, dels på grund av att nya resvanor förändrar besökarens behov av information, säger Ida Flygare, turistbyråföreståndare och projektledare.

 

Turistbyrån utvecklar verksamheten

Fram till den 31 augusti kommer Turistbyrån att finnas kvar i lokalen i Hässleholm Kulturhus, därefter stänger byrån på grund av färre besök och att besökarna söker information på andra sätt. Verksamheten förändrar därför sitt sätt att arbeta för att nå fler besökare och för att locka fler att stanna längre i området. Från och med den 1 september kommer det att finnas en InfoPoint i Stadshuset i Hässleholm för den som besöker centrala Hässleholm.


-Besökaren kommer även i fortsättningen att kunna nå oss via telefon, mail och chat. Vi fortsätter också att arbeta med att få våra aktörer synliga på sociala medier och på de globala reseplattformarna, säger Ida Flygare.


InfoPoints 2018
FCT Köpcenter, Tyringe
Hotell Statt, Hässleholm

Hovdala slott, Hovdala

HälsoOasen, Hässleholm

Hässleholms Museum, Hässleholm
Loppishallen, Hörja
Medborgarkontoret i Stadshuset från och med 1 september

Servicekontoret i Hästveda
Servicekontoret i Sösdala
Servicekontoret i Vittsjö
Tykarpsgrottan, Ignaberga
Tyringe kurhotell, Tyringe 

 

Navigera vidare:

Illustration över Hässleholms kommun
Illustration över Hässleholms kommun