Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00


Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad 2018-05-07 av Shadi Andersson

Fira Nationaldagen i Hässleholms Hembygdspark

Kom och fira Sveriges Nationaldag tillsammans med hela Hässleholm, den 6 juni kl 15:00–17:30 i Hembygdsparken. Det bjuds på bl a sång, musik, dans, café, hoppborg, pyssel, och gratis glass till alla barn. En riktig familjefest! Ta med en picknickfilt, vänner och familj och njut!

Underhållning för både stora och små

Start kl 15.00 på Stortorget med musik av Stadsmusikkåren samtidigt som Dansstudio14 har dansuppvisning i Hembygdsparken. Därefter marscherar musikkåren från torget till Hembygdsparken och scenprogrammet i parken börjar kl 15.30.

 

I parken bjuds det på sång av Svenska kyrkans Vocalensemble, musik av Stadsmusikkåren och högtidstal av Jan-Ole Engkvist. Festligheterna fortsätter därefter med gratis hoppborg och fiskedamm, Bokbussen finns på plats och Markan håller i en kreativ verkstad. Det delas ut gratis glass till alla barn och Café Hembygdsparken har öppet och serverar nybakade våfflor m.m. Dagen avslutas med en medborgarskapsceremoni för kommunens nya svenskar. Ta med en picknickfilt, vänner och familj och njut!


Facebookevenemanget hittar du här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster 

Navigera vidare:

Illustration över Hässleholms kommun
Illustration över Hässleholms kommun