Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad 2018-05-04 av Freja Hagsund

Europakommentaren - ny blogg om europeisk politik

Centrum för Europaforskning vid Lunds Universitet lanserade i veckan den tvärvetenskapliga bloggen Europakommentaren. Bloggen riktar sig till allmänheten och förhoppningen är att den ska bidra till den svenska samhällsdebatten med analyser och kommentarer om europeisk politik.

Utvecklingen i Europa och beslut som fattas i EU påverkar de flesta tänkbara områden, från lokalt till globalt. Runt om i Europa finns redan välbesökta bloggar, baserade vid stora lärosäten, som behandlar europeiska frågor och som möjliggör för forskare att föra ut sina analyser och kommentarer till en bred publik. Denna plattform saknas i Sverige.


På Europakommentaren kommer du kunna läsa analyser och kommentarer om europeisk politik, ekonomi, juridik, historia och kultur i bred bemärkelse. Det är redan ett femtontal forskare från olika discipliner som har anmält intresse av att bidra till bloggen framöver med sina perspektiv och forskningsresultat. 


Du kan besöka bloggen och prenumerera på nya inlägg på europakommentaren.eulänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

 

Europakommentaren, Lunds Universitet