Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad 2018-04-18 av Shadi Andersson

Missa inte vårens sista Blå måndag! Njut av en kväll med både musik och mat

Snart måndag igen! Då gästas kulturhuset av musikalartisten Evelyn Jons som sjunger musikalhistoriens mest kända sånger och bjuder på tänkvärda historier. Kom och mumsa på god soppa och lyssna på denna spännande artist i Blå salongen. En perfekt start på veckan!

Blå måndag - konsert och soppa

Fyra måndagar per säsong byter Blå salongen skepnad och förvandlas till ett mysigt sopphak med bord, ljus och levande musik. Kulturcaféet ARTon serverar god mustig soppa och därefter blir det konsert.

 

Den 23 april gästas vi av donnan som pryder vårens kulturomslag - musikalartisten Evelyn Jons. Hon bjuder på en kväll med både sång, intressanta historier och god mat. Vad utspelar sig egentligen bakom scen när de mest kända musikalnumren framförs kväll efter kväll? När en firad stjärna tar av sig mask och peruk, vad finner vi då? Och inte minst, vad bidrar publiken med som påverkar en artist?

 

Kom och mumsa på soppa i Blå salongen och lyssna på denna spännande artist. Detta blir vårens sista Blå måndag!

 

Tid: Måndag 23 april kl 17.00

Plats: Blå salongen, Hässleholm kulturhus

 

Biljetterna kostar 150 kr (HUMOR-medlem 120 kr) och säljs i Kulturhusets biljettkassa på entréplan eller online via denna länken.länk till annan webbplats

 

I biljettpriset ingår soppa, vatten och kaffe, och musik såklart.