Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad 2018-04-05 av Emma Ragnarsson

Omsorgschef Annika Andersson går vidare till nytt uppdrag

Omsorgschef Annika Andersson slutar i sommar som förvaltningschef i Hässleholms kommun för ett nytt uppdrag som omsorgsdirektör i Helsingborgs stad. Hon tillträder sin nya tjänst den 1 augusti. Rekrytering av ny omsorgschef till Hässleholms kommun påbörjas inom kort.

Annika Andersson har varit omsorgschef i Hässleholms kommun i snart 6 år.

 

- Det har varit intensiva, spännande och fantastiskt lärorika år. Jag känner stolthet över det som jag tillsammans med mina medarbetare har åstadkommit här i Hässleholm. Det känns därför vemodigt att sluta, samtidigt som det känns väldigt spännande och ärofyllt att ha fått förtroendet att leda en förvaltning i en större kommun, säger Annika Andersson.

 

Karina Hansson, tillförordnad kommunchef i Hässleholm, gratulerar Helsingborgs stad till en bra rekrytering:

 

- Annika har under sin tid som omsorgschef i Hässleholm uträttat fantastiskt mycket i verksamheten. Med stort engagemang, positiv inställning och en outtröttlig energi har hon genomfört viktiga förändringar och effektiviseringar. Hon har också varit en stor tillgång i det kommunövergripande arbetet. Vi kommer att sakna Annika mycket, men önskar henne varmt lycka till i Helsingborg, säger Karina Hansson.

 

Rekryteringen av en ny omsorgschef i Hässleholms kommun påbörjas inom det snaraste.