Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad 2018-02-19 av Elida Cimic

Nätverkande för näringslivet

Hässleholms kommun bjuder in näringslivet till två näringsträffar i mars. Den första är Frukostklubben den 1:a mars och den andra är Branschfrukost om automation, el, industri och teknik den 7:e mars.

Frukostklubben den 1:a mars

 

Efter förra Frukostklubbens succé, med ett rekorddeltagande, fortsätter arbetet med positivitet i Hässleholm. Temat för nästa Frukostklubb är hållbarhet!


Denna gången får ni träffa våra nästa entreprenörer - våra UF-företag kommer berätta om och visa sina spännande projekt. Cecilia Larsson från Rescued Fruits AB kommer och pratar om deras företagsidé där man tar tillvara på överbliven frukt som blir till dryck och marmelad. Hässleholms kommuns nya tillväxtchef Stefan Larsson gör sin första arbetsdag i kommunen och då är han givetvis med under morgonen. Kom och lyssna på vad han har för planer med sitt arbete.


Datum: 1 mars

Mingelfrukost: 07.15

Scensamtal: 08.00-09.00

Plats: Fredholms Matsalar

Anmäl dig via länken senast den 26:e februari!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

mingel

Branschfrukost den 7:e mars

 

Välkommen till en branschfrukost om automation, el, industri och teknik. Frukosten arrangeras av Teknikcollegelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster i Hässleholm för att uppmärksamma kompetensbehovet på arbetsmarknaden. På plats kommer det att finnas företag, skolor och yrkesverksamma inom branscherna. Vi erbjuder en morgon med intressanta möten, trevliga samtal och nybryggt kaffe.

Hässleholms Tekniska Skola skola är värd för morgonen. De börjar med att presentera sig och teknikprogrammen. Därefter kommer Teknikcolleges nya samordnare Marie Gårdemyr att presentera sig. Avslutningsvis kommer Andreas Roxhag berätta om samverka.nulänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och handledarutbildningen.


Datum: 7 mars
Tid: 07.30-08.30
Plats: Hässleholms Tekniska Skola
Anmäl dig senast den 5 mars till ola.berg@hassleholm.se