Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad 2017-12-19 av Josefine Smith

EU-projektet SBPIN tillbaka till danska Køge i januari 2018

Den 29-31 januari 2018 är det dags för SBPINs (South Baltic Public Innovators Network) andra workshop i Køge i Danmark och diskussionerna fortsätter kring teman som samtliga partner finner angelägna och relevanta att samarbeta kring. Denna workshop är dock fristående så nya deltagare välkomnas. Temat för workshopen i januari är grön tillväxt med fokus på stadsplanering, mobilitet och energieffektivitet.

Politiker, tjänstemän och andra aktörer relevanta inom temat ’grön tillväxt’ kommer att träffas för att samtala om möjligheter och utmaningar kopplat till temat. Under föregående workshop i Køge i september 2017 fick deltagarna bland annat möjlighet att besöka Solrød Biogas inom ramen för ”strategisk energiplanering” samt ta del av hur Køge kommun arbetar med hållbar utveckling.


I januari så kommer istället stadsplanering, mobilitet och energieffektivitet vara i fokus. Genom samtal, studiebesök och föreläsningar kommer utmaningar och möjligheter inom de valda områdena att belysas och diskuteras.


Har du några frågor om SBPIN, kontakta projektledare Ludvig Einarsson.