Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad 2017-11-14 av Elida Cimic

Hässleholms kommun anordnar jobb- och utbildningsmässan What Works igen

What Works 2017.

What Works 2017.

Den 20 mars 2018 anordnar Hässleholms kommun jobb- och utbildningsmässan Whats Work. Efter två lyckade år väljer kommunen att anordna mässan igen med efterfrågan från både näringslivet och kommuninvånarna. Syftet är att skapa en lönsam mötesplats för arbetssökande, arbetsgivare, utbildningsanordnare och kommunen.

Förvaltningen arbetsmarknad och kompetensutveckling beslutade att skapa jobb- och utbildningsmässa What Works 2016 för att få fler människor i sysselsättning och för att hjälpa företag att rekrytera personal med rätt kompetens. Efter två lyckade år har nu beslut tagits att anordna What Works igen. What Works öppnar för allmänheten den 20 mars 2018 klockan 10.00- 14.00 på Norra Station i Hässleholm.

 

Syftet med mässan är att ge besökarna möjligheten att träffa arbetsgivare på plats som har rekryteringsbehov samt utbildningssamordnare som presenterar sina utbildningar. Målsättningen är att få ut fler i jobb eller studier. Syftet är även att ge företag och utbildningsanordnare möjligheten att träffa framtida medarbetare eller studenter. På plats kommer det även finnas studie- och yrkesvägledning, starta eget-rådgivning, CV-hjälp och möjlighet att söka arbete utomlands. Besökarna ska kunna ställa frågor, lyssna och få hjälp med framtida yrkesval. Tanken är att besökarna ska lämna mässan inspirerade, motiverade och förhoppningsvis med ett nytt jobb eller en ny utbildning.


Regionens växande näringsliv visar på behovet av rätt kompetens. Hässleholms kommun bjuder in näringslivet till att utveckla arbetsmarknaden tillsammans genom att bland annat anordna What Works. Hässleholm är en knutpunkt i centrala Skåne vilket gör What Works till en naturlig mötesplats för företag, utbildningsanordnare, kommun och besökare.


Företag och utbildningsanordnare är välkomna att anmäla sig till What Works!

 

Vid frågor kontakta:

Elida Cimic, Kommunikatör förvaltningen arbetsmarknad och kompetensutveckling
elida.cimic@hassleholm.se


Helena Mineur, Koordinator Norra Station 
helena.mineur@hassleholm.se

Mer information