Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00


Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Senast publicerad 2017-06-13 av Louise Nordholm

Vinnare av omsorgsnämndens stipendier 2017

Omsorgsnämnden har beslutat att årligen från 2017 dela ut två stipendier till studerande vid omvårdnadsprogrammet. Syftet är att lyfta och främja goda resultat inom omsorgsutbildningen samt att uppmuntra elever under utbildningen.

Utdelning av omsorgsnämndens stipendier

Omsorgsnämnden har beslutat att årligen från 2017 dela ut två stipendier till studerande vid omvårdnadsprogrammet, ett stipendium till en elev i årskurs 2 och ett stipendium till en elev i årskurs 3. Syftet är att lyfta och främja goda resultat inom omsorgsutbildningen samt att uppmuntra elever under utbildningen. Eleven i årskurs 2 tilldelas ett friskvårdsstipendium om 1000 kronor som syftar till att stimulera eleverna att stärka sig själva, för att på så sätt kunna vara starka i sin kommande yrkesroll. Eleven i årskurs 3 tilldelas ett penningstipendium om 2000 kronor.

 

Förra veckan delade omsorgsnämnden ut två stipendier till studerande vid omvårdnadsprogrammet. Eleverna tilldelades sina stipendier av representanter från omsorgsnämnden och omsorgsförvaltningen i samband med skolavslutningen vid Jacobsskolan.

Välförtjänta vinnare

Eleverna som mottog stipendium var:

Vinnare åk.2

Vinnare av omsorgsnämndens friskvårdsstipendium 2017 är Oliver Broy.

Årskurs 2: Omsorgsnämndens friskvårdsstipendium 2017 tilldelas Oliver Broy VO2A, med motiveringen: Oliver har under sina två år på vård- och omsorgsprogrammet genomgått en stor utveckling och mognad. Oliver är en god och lojal medmänniska som alltid gör sitt yttersta för andra och för sig själv. Oliver är en mycket hjälpsam person som med sin positiva personlighet skapar förtroende och vänskap. Oliver har kämpat och nått goda resultat både teoretiskt och praktiskt, såväl i skolan som ute på praktikplatserna inom vård och omsorg. Oliver är en mycket uppskattad klasskamrat och har fått mycket goda omdömen på sina praktikplatser, vilket också lett till jobberbjudanden. Oliver har trots en del motgångar i livet rest sig och valt en väg genom att tänka positivt. Han har ändrat sin livsstil genom olika friskfaktorer och varit aktiv och engagerad i ämnet hälsopedagogik. Vi är övertygade om att Oliver kommer att bli en stor tillgång inom alla typer av vård- och omsorgsarbeten, men även för alla andra människor och miljöer som han möter i sitt liv.

Vinnare åk. 3

Vinnare av omsorgsnämndens stipendium 2017 är Denise Mårtensson. Foto: Gunvor Borre.

Årskurs 3: Omsorgsnämndens stipendium till elev i årskurs 3 2017 tilldelas Denise Mårtensson VO3, med motiveringen: Denise har genom sina tre år på vård- och omsorgsprogrammet genomgått en stor utveckling och mognad. Hon har nått mycket goda resultat både teoretiskt och praktiskt, framförallt ute på praktikplatserna inom vård och omsorg. Dessutom besitter Denise stor social kompetens, är en mycket hjälpsam person och har lätt för att skapa förtroende och vänskap. Denise är en god och lojal medmänniska som alltid gör sitt yttersta för att skapa en god arbetsmiljö i klassrummet, framförallt i grupparbete. Denise upplevs som en uppskattad klasskompis och har även fått goda omdömen på sina praktikplatser. Vi är övertygade om att Denise kommer att bli en stor tillgång inom olika typer av vård- och omsorgsarbete, men även för alla andra människor och miljöer som hon möter i livet.

Vinnare åk. 3

En välförtjänt och glad vinnare. Foto: Gunvor Borre.

Navigera vidare:

Kontakt

Hässleholms kommun
Stadshuset
281 80 Hässleholm
Besöksadress och öppettider

Växel: 0451-26 70 00
Org.nr: 212000-0985
Kontakta kommunen

Sociala medier

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube