Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad 2017-03-22 av Elida Cimic

Hässleholms kommun anordnade jobb- och utbildningsmässa

What Works 2017

Stort intresse för jobb- och utbildningsmässan What Works.

För andra året i rad anordnade förvaltningen för arbetsmarknad och kompetensutveckling i Hässleholms kommun jobb- och utbildningsmässa What Works på Norra Station.

Förvaltningen för arbetsmarknad och kompetensutveckling anordnade jobb- och utbildningsmässan What Works för att få fler människor i sysselsättning. Genom att skapa en mötesplats för näringslivet, utbildningsanordnare, myndigheter och arbetssökande gavs möjligheten för arbetsmarknaden att växa. Arbetsmarknaden är i behov av personal samtidigt som arbetslösheten är hög i regionen. Genom att anordna en jobb- och utbildningsmässa vill Hässleholms kommun hjälpa företag, utbildningsanordnare och arbetssökande att hitta varandra. Förhoppningen är att What Works ska bli den självklara mötesplatsen för jobb och studier i regionen.


Årets mässa arrangerades tillsammans med Arbetsförmedlingen i Hässleholm. På plats fanns det 20 stora och små företag med rekryteringsbehov som tog emot CV:en, och 15 utbildningsanordnare som presenterar olika utbildningar. Det erbjöds även studie- och yrkesvägledning, starta eget-rådgivning, CV-hjälp och möjlighet att söka arbete utomlands. Besökarna kunde ställa frågor, lyssna och få hjälp med framtida yrkesval. Parallellt med mässan anordnades även seminarium om olika vägval inom yrkeslivet av inspirerande entreprenörer och yrkesverksamma inom olika branscher.

What Works 2017.

Jobb- och utbildningsmässan What Works.

Mer information