Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad 2016-06-14 av Annika Birgersson

Nytt utegym i Djupadal

Kom igång med sommarens träning mitt i den härliga sommargrönskan nere i Djupadal på det nya utegymmet mitt i Hässleholm!

Nu sätts de nya redskapen upp i Djupadal till det som ska bli ett nytt utegym. Redskapen levereras från ett danskt företag som heter Norwell och är det första i sitt slag inom Hässleholms kommun. 9 olika redskap, där man kan träna alla delar av kroppen från rygg, mage, ben och armar. Varje redskap är inriktade på något av följande huvudområden balans, kondition, flexibilitet och styrka.


På en informationsskylt samt på varje unikt redskap ser man hur man kan använda de olika redskapen.


Man kan dessutom göra något unikt, nämligen att gratis ladda ner Norwell Smartphone app från antingen App Store eller Google Play där man håller koll på sina antal repetitioner, distans samt tid på varje redskap, samla och jämföra statistik när du tränar själv eller i grupp samt dela dina poäng på Facebook. Du får även tillgång till instruktionsfilmer och övningar på varje station genom att skanna QR-koden som finns på varje unikt redskap.


Utegymmet kommer att kunna användas från veckan efter midsommar (om inget oförutsett inträffar) dock är 2 redskap försenade i leveransen så gymmet blir inte komplett förrän i augusti. Välkommen ner att titta på när de bygger men respektera avspärrningar samt gå inte för nära de tunga maskinerna som arbetar på plats.


Parkavdelningen Hässleholms kommun