Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad 2016-03-30 av Ludvig Einarsson

Sista chansen att anmäla sig till ELAINE-konferensen!

Det är nu bara en vecka kvar tills sista anmälningsdatum för deltagande i ELAINE-konferensen. Arbetar du med eller har du ett intresse för integrationsfrågor? Ta chansen och delta i två dagar fyllda med spännande möten, diskussioner och workshops på temat Integration genom entreprenörskap & sysselsättningsprogram. Information och länk till anmälan hittar du nedan.

Projektet ELAINE, European Local Authorities Integration Network, kommer att föra samman fem europeiska lokala och regionala organisationer kring det gemensamma temat integration av invandrare och flyktingar. Projektet består av fem möten på temat integration i fem deltagande länder. Varje möte kommer att ha ett speciellt fokus på integration.

I Sverige handlar mötet om Integration och sysselsättning genom företagande och arbetsmarknadsinsatser. Mötet består av presentationer av goda exempel följt av workshops med deltagare från Sverige, Nederländerna, Storbritannien, Spanien och Danmark.

När

13-15 april

Var

Kristianstad Rådhus (TBC) den 13 april och Hässleholms kulturhus den 15 april.

Vem

Mötet är för dig som arbetar med, eller har ett intresse för, integration av asylsökande, flyktingar, ensammankommande och migranter på den lokala nivån i nordöstra Skåne. Exempelvis tjänstemän och förtroendevalda i kommuner, ideella och privata sektorn. Även nationella politiker och tjänstemän är inbjudna och välkomna att delta. Här ser du informationPDF (pdf, 193.4 kB) och anmälan.Word (word, 25.8 kB)