Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Publicerad 2015-09-11 av Ludvig Einarsson

Uppföljningsmöte Erasmus+

Under torsdagen den 5 november kl. 14–17.00 arrangerar Europa Direkt Hässleholm och EU-kontor Skåne Nordost ett uppföljningsmöte om EU:s program för utbildning, ungdom och sport – Erasmus+.

Vi kommer att kort informera om vilka stödmöjligheter som finns i programmet samt diskutera projektidéer inför kommande utlysningar. Informationsträffen är öppen för alla men vi riktar oss främst till er som vi tidigare besökt för att informera om programmet Erasmus+.


Vid denna träff följer vi upp våra besök och diskuterar möjliga vägar framåt. Ta därför gärna med era konkreta projektidéer. Tjänstemän med ansvar för skol- och utbildningsfrågor, rektorer, lärare och skolpersonal men även förtroendevalda och representanter för den ideella sektorn kan ha intresse av och är välkomna till denna träff.


EU-programmet Erasmus+ är EU:s nya program för utbildning, ungdom och sport och ersätter tidigare Programmet för Livslångt Lärande (LLP). Nytt för Erasmus+ är större projekt med tydlig påverkan på organisations- och policynivå. Programmet är uppdelat med fokus på de tre olika aktiviteterna mobiliteter, samarbetsprojekt och stöd för policyförändring.


För anmälan skicka ett mail till europadirekt@hassleholm.se senast den 23 oktober.


Datum/tid: 5 november kl. 14–17.00

Plats: Konferensrum 8E Norra Station i Hässleholm