Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

Nyheter: Utbildning och barnomsorg

 • Teknikkväll för tjejer

  Teknik College ordnar en kväll bara för tjejer på Jacobsskolan. På plats får du testa en svetssimulator, träffa Nelly, blivande tågtekniker, fika, tävla och lösa problem. Läs mer »

  Publicerat den:

  2019-11-18
 • Prao - en hjälp att hitta sitt framtida yrke

  Varje höst och vår beger sig årskurs 8 i Hässleholms kommun ut på en veckas prao. Prao är en av många aktiviteter som elever gör för att få en första insikt i hur det är att jobba och få veta mer om o... Läs mer »

  Publicerat den:

  2019-11-18
 • Julmarknad på Norrängsskolan

  Den 1 december bjuder Norrängsskolan in till julmarknad. Det blir det många fina försäljningsstånd med egenhändigt tillverkade saker, lotteri lotterier, fiskdamm och servering av hamburgare, korv, kaf... Läs mer »

  Publicerat den:

  2019-11-15
 • POP UP-Kalas i Kulturhuset

  En heldag med POP UP aktiviteter i kulturhuset? Ja, du läste rätt! Lördagen den 14 december blir det designmarknad, workshops, familjeaktiviteter, tävlingar, musik, dans och mycket mer i kulturhusets ... Läs mer »

  Publicerat den:

  2019-11-12
 • Stadsbiblioteket stänger tidigare på fredagar pga oroligheter

  Under resterande fredagar i november kommer Hässleholms stadsbibliotek att stänga sin verksamhet kl 15.00. Den senaste tiden har det inträffat flera incidenter på biblioteket med besökare i olika åldr... Läs mer »

  Publicerat den:

  2019-11-11
 • Vittsjö skola uppmärksammas för sitt hållbarhetsarbete

  Vittsjö skola är en av fem skolor i landet som har uppmärksammats för sitt hållbarhetsarbete. Vittsjö skola ingår i Håll Sverige Rents program Grön Flagg och nominerades till sveriges mest hållbara sk... Läs mer »

  Publicerat den:

  2019-11-11


Sidan uppdaterades 2019-09-16 av Joakim Wåhlander

 • Ingen giltig användare vald.
 • Ingen giltig användare vald.