Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

Nyheter: Utbildning och barnomsorg

 • Uppdatering i nätverk gör det svårt att nå kontaktcenter emellanåt

  Just nu uppdaterar vi vårt nätverk. Det innebär att det kan vara svårt att nå oss per telefon under vissa stunder. Uppdateringen är klar i morgon fredag den 17 september. Läs mer »

  Publicerat den:


 • Kalas för 15-åringen!

  Familjens hus firar 15 år den 16 september och du är välkommen att fira med oss! Klockan 10.30-15 bjuder vi in familjer till festligheterna. Läs mer »

  Publicerat den:


 • Aktuell coronainformation i förskola och skola

  Folkhälsomyndigheten och regeringen meddelade under tisdagen att restriktionerna kommer att hävas den 29 september. Men samtidigt ska vi fortsatt vara försiktiga, stanna hemma när vi är sjuka och undv... Läs mer »

  Publicerat den:


 • Flytt av e-tjänster kan ge avbrott

  Under dagen flyttas e-tjänsterna för barnomsorg till en ny leverantör för e-tjänster. Du kan uppleva mindre avbrott eller störningar under tiden. Läs mer »

  Publicerat den:


 • Nu kan du ringa till kontaktcenter igen

  Du som behöver komma i kontakt med Hässleholms kommun kan göra det via telefon igen. Läs mer »

  Publicerat den:


 • E-tjänster uppdateras

  Vi uppdaterar molnplattformen Tieto helgen den 11-12 september. Det betyder att e-tjänster för barnomsorg inte fungerar. Det finns även en liten risk att det strular även på måndagen efter. Tänk på at... Läs mer »

  Publicerat den:


 • Vi har tekniska problem med telefonin

  Du kan ha svårt att nå vårt kontaktcenter via telefon just nu, på grund av tekniska problem. Du kan skicka e-post eller ett meddelande via Hässleholms kommuns Facebooksida som vanligt. Vi har anmält f... Läs mer »

  Publicerat den:


 • Aktuell coronainformation barn och utbildning

  Region Skåne rapporterade i veckan om att smittspridningen fortsätter och framför allt bland barn och unga. För vår verksamhet innebär det att vi fortsätter vara försiktiga och gör vad vi kan för att ... Läs mer »

  Publicerat den:Sidan uppdaterades