Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

Nyheter: Omsorg och hjälp

 • Vi hjälper dig att reda i din ekonomi

  Nu stiger priserna och många är oroliga för hur de ska klara ekonomin. Men det finns mycket man kan göra själv trots att det inte alltid är så lätt reda ut sin ekonomi. Därför erbjuder Hässleholms kom... Läs mer »

  Publicerat den:


 • Mat i fokus på årets krisberedskapsvecka

  Nu är det åter dags för Krisberedskapsveckan, en kampanj för att stärka vår motståndskraft mot kriser och i yttersta fall krig. Årets kampanj, som pågår under vecka 39, fokuserar på mat och livsmedels... Läs mer »

  Publicerat den:


 • Träffa våra verksamheter inom socialpsykiatrin

  Den 11 oktober har du möjlighet att träffa våra olika kommunala verksamheter inom socialpsykiatrin. Då är det nämligen öppet hus på Viktoriagatan 10 i Hässleholm mellan klockan 13 och 18. Läs mer »

  Publicerat den:


 • Emelie Nilsson ny suicidpreventiv samordnare

  Sedan den 1 september är Emelie Nilsson ny suicidpreventiv samordnare i Hässleholms kommun. Hon kommer närmast från tjänsten som vikarierande psykiatrisamordnare och har nu kommit in i sitt nya uppdra... Läs mer »

  Publicerat den:


 • Ljus framtid för omsorgens sommarjobbare

  Under sommaren har många sommarjobbat inom omsorgen i Hässleholms kommun. Två av dem är Nina Nilsson, som har bland annat har sommarjobbat på Stöttecenter, och Robin Ekelund som har sommarjobbat som b... Läs mer »

  Publicerat den:Sidan uppdaterades