Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

Nyheter: Näringsliv och arbete

 • Hässleholms Galakväll 2020

  Fredagens Galakväll blev en festlig tillställning då företag, organisationer och individer i Hässleholms kommun hyllades för sina insatser under året som gått. Galakvällen sändes i år som en digital t... Läs mer »

  Publicerat den:


 • Missa inte Hässleholms Galakväll 2020

  Den 20 november kommer företag och personer i Hässleholm att hyllas för sina prestationer och uppmärksammas under festliga former. Istället för sedvanlig galakväll med middag och prisutdelningar på Hä... Läs mer »

  Publicerat den:


 • Är du lantbrukare och vill veta mer om solceller?

  Den 30 november kl. 09.15 – 12.00 finns det möjlighet för lantbrukare att delta i ett webbseminarium om solceller i lantbruk. Seminariets syfte är att ge åhörarna mer kunskap om teknik, ekonomi och sä... Läs mer »

  Publicerat den:


 • 12 minuter för miljön

  Nu har du som medborgare möjlighet att påverka kommunens miljöarbete. Genom att du svarar på ett antal frågor bidrar du till den kommande energi‑ och klimatplanen. En plan som anger hur vi tillsammans... Läs mer »

  Publicerat den:


 • Hässleholm en populär outdoor-destination

  De negativa effekterna av Covid-19-pandemin har under året berört många olika branscher och människor i världen. Besöksnäringen är en av de hårdast drabbade branscherna och står inför fortsatt tuffa u... Läs mer »

  Publicerat den:


 • Manifestation till minne av Kristallnatten

  Douglas Roth (M), kommunfullmäktiges ordförande manifesterar mot utanförskap, våld och rasism till minne av Kristallnatten: Läs mer »

  Publicerat den:


 • Aktuellt om coronasituationen

  Pandemin skapar ett besvärligt läge i Skåne, så även hos oss i Hässleholm. Vi fortsätter med anpassningarna inom våra verksamheter och kommunövergripande samverkan och samordning sker kontinuerligt vi... Läs mer »

  Publicerat den:


 • E-tjänsterna tillfälligt stängda

  Kommunens e-tjänster kommer inte att fungera under onsdagen den 4 november. Ett underhållsarbete gör att e-tjänstportalen kommer att stängas till och från under dagen. Läs mer »

  Publicerat den:Sidan uppdaterades 2019-09-16