Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

Nyheter: Bygga, bo och miljö

 • Aktuellt om coronasituationen

  Pandemin fortsätter att påverka våra verksamheter. I den här sammanställningen får du bland annat del av läget på våra äldreboenden samt i våra förskolor och skolors verksamheter. Läs mer »

  Publicerat den:


 • Ännu en förskola byggs i Hässleholm

  Bygget av kommunens första konceptförskola på två plan startade i november. Förskolan som ska ligga på T4-området ska rymma 105 barn och kommer att ha ett eget tillagningskök. Läs mer »

  Publicerat den:


 • Är du lantbrukare och vill veta mer om solceller?

  Den 30 november kl. 09.15 – 12.00 finns det möjlighet för lantbrukare att delta i ett webbseminarium om solceller i lantbruk. Seminariets syfte är att ge åhörarna mer kunskap om teknik, ekonomi och sä... Läs mer »

  Publicerat den:


 • 12 minuter för miljön

  Nu har du som medborgare möjlighet att påverka kommunens miljöarbete. Genom att du svarar på ett antal frågor bidrar du till den kommande energi‑ och klimatplanen. En plan som anger hur vi tillsammans... Läs mer »

  Publicerat den:


 • Publishingpris till #mitthässleholm

  I boken #mitthässleholm möter vi olika bilder och berättelser från vår kommun. Både medarbetare och medborgare har bidragit med innehåll, som sedan satts samman till en liten trycksak. Boken har nomin... Läs mer »

  Publicerat den:


 • Aktuellt om coronasituationen

  Pandemin skapar ett besvärligt läge i Skåne, så även hos oss i Hässleholm. Vi fortsätter med anpassningarna inom våra verksamheter och kommunövergripande samverkan och samordning sker kontinuerligt vi... Läs mer »

  Publicerat den:


 • Gång- och cykelbana på Brogatan

  Nu stänger vi av Brogatan för ett arbete som ska ge Hässleholm en ny gång-och cykelbana. Vi gör detta för att förbättra gående och cyklisters möjlighet till att röra sig säkert i trafiken. Läs mer »

  Publicerat den:


 • E-tjänsterna tillfälligt stängda

  Kommunens e-tjänster kommer inte att fungera under onsdagen den 4 november. Ett underhållsarbete gör att e-tjänstportalen kommer att stängas till och från under dagen. Läs mer »

  Publicerat den:Sidan uppdaterades 2019-09-16