Hässleholms kommun

Business Class

En entreprenörsmiljö för stöd och rådgivning, inspiration och nätverkande.

Vad är Business Class?

Business Class är en stöd- och rådgivningshubb på Norra Station, mitt i Hässleholm, som du som företagare kan vända dig till om du har frågor kring företagande, behov av ett bollplank eller en kontaktyta.

Inom ramen för Business Class omvärldsbevakar vi bland annat externa erbjudanden, aktiviteter och projekt från regionala och nationella organisationer som har i uppdrag att främja tillväxten i samhället genom att stötta dig som företagare och entreprenör i din idé- och affärsutveckling. Det kan handla om erbjudanden och stöd kopplat till kompetensutveckling, möjligheter till finansiering, kompetensförsörjningsfrågor med mera.

Business Class är är även en plats där det arrangeras tematiserade seminarier, informationsträffar och andra aktiviteter riktade till näringslivet.

Hässleholms kommun driver projektet SÖK i Business Class under 2023-2025. Du kan läsa mer om projektet HÄR. Länk till annan webbplats.

Vilka aktiviteter genomförs?

Aktiviteterna som arrangeras i Business Class är kompetenshöjande och stimulerar möten mellan företag i kommunen. Teman och intervall på aktiviteterna varierar så håll utkik i våra kanaler för att hålla dig uppdaterad om vad som är på gång.

Kontakta Business Class

Verksamhetsansvarig:Marielle Drougge Cervin
Besöksadress:Norra Stationsgatan 8A, 281 80 Hässleholm
Ring Business Class:
0451-26 72 24 / 0703-12 00 24

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: