Hässleholms kommun

Nyföretagarcentrum

Utveckla din affärsidé och få hjälp att starta företag.

Ditt lokala stöd och rådgivare

Nyföretagarcentrum Hässleholm är till för dig som vill starta företag, har en ny affärsidé som du vill utveckla eller är behov i av ett bollplank i någon specifik utmaning. Med stöd från näringslivet, organisationer, staten och kommunen erbjuder de dig gratis och individuell rådgivning i det mesta som berör ditt företagande så som frågor kring skatteregler, verksamhetsformer, affärsplaner, budget, marknadsföring och köp av en befintlig verksamhet. Du får även tillgång till olika mallar och verktyg för att hjälpa dig att utvärdera och utveckla din affärsidé för att maximera ditt företags möjligheter till lönsamhet.

Hur går det till?

Du bokar dina rådgivningar via Nyföretagarcentrums hemsida. I deras bokningsportal kommer du se tillgängliga tider för rådgivning. Välj den tid och format som passar dig bäst. Du kan boka både digitala och fysiska möten. Antalet rådgivningar är obegränsade så du kan boka så många gånger du vill. Det är även möjligt att få rådgivning på engelska, spanska och arabiska.

Delta på Starta-eget informationsträffar

För dig som inte har startat företag ännu erbjuder de starta-eget informationsträffar där du kan information och ställa frågor om vad man bör göra och tänka på när man startar företag. Dessa träffar ger dig även möjligheten att träffa andra personer som också går i Starta-eget tankar.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: