Hässleholms kommun

Aktuellt för företagare

Här hittar du aktuella och kommande evenemang och aktiviteter riktade till dig som företagare.

Håll dig uppdaterad

Vi delar med oss av aktuella nyheter, aktiviteter och erbjudanden i vårt nyhetsbrev och via vår facebook-sida Hässleholm Gillar Företag. Prenumera på vårt nyhetsbrev och följ oss på facebook för att ta del av allt som händer och erbjuds.

Kommande aktiviteter och evenemang

Näringslivsfrukost:

När? 12 december klockan 08:00-09:30, drop-in frukostmingel från 07:30

Var? Business Class, Norra Stationsgatan 8A
Tema: Ambassadörskap och återblick. Du kommer att få en bild av det ekonomiska läget på regional nivå som kompletteras av berättelser och erfarenheter från företagare och organisationsföreträdare - och hur de ser på utvecklingen framåt.

Medverkar gör Sparbanken Skåne AB och några pristagare från Hässleholms Galakväll. Vilka pristagare som deltager meddelas inom kort.

Välkommen!

Arrangör: Näringslivsfrukostarna arrangeras av Hässleholms kommun.

Business Class evenemang

När? Planering pågår. Inom kort kommer program och workshops för hösten att presenteras. Var? Business Class, Norra Stationsgatan 8A

Medfinansieras av europeiska unionen

Hässleholms Galakväll

2023 arrangeras Hässleholms Galakväll den 17 november. Galakvällen är Hässleholms största event med företag och företagare i centrum. Förutom galamiddag står prisutdelning, nätverkande och underhållning på menyn.

 

Årets konferencier är Helene Wish Persson som håller i taktpinnen. Underhållning från rutinerade Partybandet, jazzkvartetten The Carling Sisters och David Persson, svensk mästare i magi kommer se till att stämningen är på topp hela kvällen.

 

För mer information och anmälan till Hässleholms Galakväll

Kontakta oss

Näringslivsavdelningen
Ring oss:
0451-267000

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: