Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Undersköterskor till Hemtjänst Väster 2

Hemvård Väster 2 är en hemtjänstgrupp som idag består av 28 medarbetare och vi arbetar på Bokeberg ett område i västra Hässleholm. Hemtjänstens grupplokal ligger 3 minuters gångavstånd från centralstationen och vi har gång och cykelavstånd till alla/allt i vårt område.

Det här erbjuder vi dig! 

Att arbeta som undersköterska i hemtjänsten innebär att du möter brukarna i deras hemmiljö. Tillsammans med dina kollegor strävar ni varje dag efter att ge brukarna en meningsfull vardag genom att ge personlig omvårdnad, omsorg och social aktivering. Vi jobbar efter att varje brukare efter egen förmåga ska klara så mycket som möjligt själv. Du kommer att vara kontaktperson till brukare och tillsammans med dem planera hur insatserna ska utföras. I det dagliga arbetet ingår det dokumentation om brukarna för att säkerställa god kvalité och säker vård.

Vi söker nu personal till tre tjänster på 70 % varav den första är en tillsvidareanställning med tillträde 200301 eller enligt överenskommelse. De andra tjänsterna är visstidsanställningar på 70 % from 200301-200930. En utav dem är schemalagd med arbete dag/helg och den andra kväll/helg.

Vem är du? 

Du som söker har undersköterskeutbildning, har gått omvårdnadsprogrammet eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har ett stort intresse och vill vara med och utveckla äldreomsorgen. Du visar respekt för individen med ett gott bemötande och förståelse för andra människors behov och känslor. Eftersom du arbetar nära brukarna är det viktigt att du är lugn och trygg. Du kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter, är flexibel och initiativrik samt har en god förmåga att samarbeta med andra. Det krävs även goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift samt god datorvana.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy. 

Övrigt 

Utdrag ur polisens belastningsregister, kontroll av egna uppgifter (442.3), ska uppvisas före anställning.

Du kan komma i kontakt med både pälsdjur och cigarettrök eftersom vi utför arbete i brukarens hemmiljö.

Om oss

Omsorgsförvaltningens uppdrag är att ge omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Förvaltningen har cirka 1700 tillsvidareanställda medarbetare och omsätter drygt en miljard kronor. Vi är stolta över våra medarbetare och arbetar efter vår vision ”Hässleholms kommun erbjuder Sveriges bästa vård och omsorg utförd av de stoltaste medarbetarna”.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningsform Deltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsrad 70%
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/77
Kontakt Åsa Sjöholm, enhetschef, 0451-268808
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2020-02-04
Sista ansökningsdag 2020-02-18

Sidan uppdaterades 2020-01-31 av Magnus Lindstrand

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.