Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Måltidsbiträde till Bjärnum skola

Vi söker måltidsbiträde till kostenheten inom omsorgsförvaltningen med placering Bjärnums skola. Köket är ett mottagningskök och serverar dagligen ca 530 portioner.

Det här erbjuder vi dig! 

I rollen som måltidsbiträde ingår att planera och organisera det dagliga arbetet i köket. Vidare ingår traditionella arbetsuppgifter som förekommer i kök så som egenkontroll, beställningar, fakturahantering, diskning och städning. Du kommer att ingå i arbetslaget där ni tillsammans ansvarar för smakrika måltider och måltidskvalité. Du har daglig kontakt med barn, pedagoger, föräldrar, kollegor och du förväntas då vara en god ambassadör för kostenhetens verksamhet. Du arbetar mån-fre och under skolloven kan du komma att arbeta i något av de andra tre köken i Bjärnum (Lyckåsa, Nybo och Hattstugan). 

Vem är du?

Vi söker dig med godkänt betyg från Restaurang- och livsmedelsprogrammet, gärna med inriktning kök och servering, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har goda kunskaper inom specialkoster för skola och förskola. Du har minst ett års erfarenhet från arbete i storkök. Jobbet kräver att du är strukturerad, serviceinriktad och har ett gott bemötande.

Som person är du ansvarsfull, flexibel, självständig samt har god samarbetsförmåga. En positiv människosyn är en förutsättning liksom en självklar serviceinriktning.

Du har goda kunskaper i det svenska språket och kan uttrycka dig i tal och skrift.

Du har goda datorkunskaper. Måltidsbeställningar sker via kostprogram samt att inköp av livsmedel sker elektroniskt. 

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår Medarbetar- och ledarpolicy. 

Övrigt

När du erbjudits anställning krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister enligt bestämmelser i 2 kap. 31-33 §§ skollagen.

Om oss 

Omsorgsförvaltningens uppdrag är att ge omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Förvaltningen har cirka 1700 tillsvidareanställda medarbetare och omsätter drygt en miljard kronor. Vi är stolta över våra medarbetare och arbetar efter vår vision ”Hässleholms kommun erbjuder Sveriges bästa vård och omsorg utförd av de stoltaste medarbetarna”.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningsform Deltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 72 %
Ort Bjärnum
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/59
Kontakt Lena Widarsson, 0451-267402
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2020-01-31
Sista ansökningsdag 2020-02-20

Sidan uppdaterades 2020-01-31 av Magnus Lindstrand

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.