Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Behandlingsassistent, sommarvikariat

Novagården är ett nystartat behandlingshem för vuxna med missbruk eller samsjuklighet, beläget i Stoby utanför Hässleholm. Vi söker efter en behandlingspedagog för ett sommarvikariat på 90 %. Är du vår nya kvalitetsmedvetna och empatiska medarbetare?

Det här erbjuder vi dig!

Du kommer vara en viktig del i arbetet att forma den nya verksamheten. Du blir en del i ett arbetslag som genom att skapa en stabil, trygg och motiverande miljö åstadkommer en förändring för de placerade. Vi erbjuder behandling i CRA och återfallsprevention. Du blir kontaktperson till en eller flera placerade där du är ansvarig för att planera och följa vården och ha ett helhetsperspektiv och samverka med andra samhällsinsatser. Du tillsammans med arbetslaget ansvarar för genomförandet och dokumentationen av vården. På våra veckovisa behandlingskonferenser erbjuds personalgruppen
ärendehandledning av kollegor och chef.

I tjänsten ingår det matlagning, städning och andra praktiska vardagssysslor. Arbetet innefattar kvälls-, natt- och helgtjänstgöring. I uppdraget kan det även komma att ingå samtal och besök utanför Novagården.

Tjänsten avser ett vikariat under sommaren på 90 % tjänstgöringsgrad med tillsättning enligt överenskommelse.

Vem är du?

Du har en slutförd gymnasie- eller folkhögskoleutbildning med inriktning behandling eller social omsorg. Eller en pågående utbildning på yrkeshögskola eller universitet med inriktning beteendevetare, socionom eller annan inriktning som arbetsgivaren bedömer som relevant.

Meriterande är kunskaper i CRA, återfallsprevention, MI, psykiatrisk kompetens och erfarenhet av arbete på behandlingshem.

Som person uppvisar du empatisk förmåga, en positiv människosyn och förmåga att hantera konflikter på ett konstruktivt sätt. Du kan bygga relationer och vara en god förebild för andra. I ditt arbete krävs att du är självständig och har en god initiativförmåga. Samtidigt behöver du ha en god samarbetsförmåga då du ingår i ett arbetslag.

Du ser det som en självklarhet att bidra till ett positivt arbetsklimat och tvekar inte på att dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper, när vi har behandlingskonferenser och handledning. Eftersom det kan ingå samtal och besök utanför Novagården behöver du B-körkort för manuell växellåda.

Som en viktig del i en ständigt utvecklande verksamhet välkomnar vi alla sökande då vi vill spegla Hässleholms kommuns alla invånare.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Vi vill att du uppvisar ett utdrag ur belastningsregistret innan anställning blir aktuell. Blankett för att söka utdrag ur belastningsregister hittar du på polisens hemsida.

Vi önskar ha din ansökan senast den 1 mars. Välkommen med din ansökan!

Vi på Socialförvaltningen jobbar för att främja människors ekonomiska och sociala trygghet, jämlika levnadsvillkor och aktiva deltagande i samhällslivet. Här på socialförvaltningen tror vi på medarbetare som under frihet tar ansvar och levererar den kvalitet som våra medborgare förtjänar och förväntar sig. Vi är stolta över våra medarbetare, och vi blir glada om du vill utvecklas tillsammans med oss.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningsform Deltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 90%
Ort Stoby
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/39
Kontakt Kickan Olsson, enhetschef, 0451-26 88 77
Susanna Wijk, behandlingssamordnare, 0709-71 79 64
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel., 0451-26 70 00
Publicerat 2020-01-28
Sista ansökningsdag 2020-03-01

Sidan uppdaterades 2020-01-31 av Magnus Lindstrand

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.