Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Timvikarier till kommunens förskolor

Vad erbjuder vi dig? 
Vi erbjuder dig ett roligt, omväxlande och spännande arbete. Arbetet kommer att vara förlagd till olika förskolor inom Hässleholms kommun. 
 
Bemanningsenhetens uppdrag är att med kort varsel förse våra förskolor med vikarier vid ordinarie personals frånvaro. Att arbeta i en bemanningspool innebär att du kan bli placerad på olika arbetsplatser och med kort varsel. 
 
Att arbeta som timvikarie hos oss är ett spännande, omväxlande och lärorikt arbete där du får förmånen att arbeta med underbara barn och erfarna pedagoger. Tillsammans med arbetslaget på förskolan bedriver du pedagogiskt arbete enligt läroplanen och stödjer barns utveckling och lärande. Du kommer att dela barnens dag genom lek, måltider, samlingar och utomhusaktiviteter. 
 
Vem är du? 
Du måste vara minst 18 år för att arbeta hos oss. Vi ser gärna att du är utbildad barnskötare samt att du har erfarenhet av arbete på förskola. Det är meriterande om du har erfarenhet av bokningssystemet Medvind. Du behöver ha körkort och tillgång till bil. 
 
Vi söker dig som värnar om människans lika värde, respekt för varje individ och som ser olikheter som en tillgång, för såväl stora som små individer. Vi ser att du är en flexibel person då du kan komma att erbjudas arbete med kort varsel. Då arbetet innebär att du kan komma att placeras på olika förskolor och i olika arbetslag behöver du vara lyhörd, samarbetsvillig och ha förmågan att ta egna initiativ. Din insats är viktig för såväl barnen som personalen på förskolan. Din personliga lämplighet för uppdraget är av stor betydelse. 
 
Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy, http://www.hassleholm.se/medarbetarpolicy. 
  
Övrigt 
Intermittent timanställning. 
 
Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas före anställning. Detta kan du beställ på Polisens hemsida redan idag. 

Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

HR-avdelningen är en av förvaltningens stödfunktioner och är placerad på Havremagasinet. Avdelningen består utöver Havremagasinets reception även av HR-enheten, som bland annat arbetar med frågor som rör anställning, arbetsmiljö, löner, rehabilitering och avtal, och Bemanningsenheten som ansvarar för att, med kort varsel, förse förvaltningen förskolor och skolor med vikarier vid ordinarie personals frånvaro. Uppdraget omfattar vikarieanskaffning av pedagoger inom våra förskolor samt av måltidspersonal inom våra kök .

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Anställningsform Deltid
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsrad Timanställning
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2019/290
Kontakt Stefan Nyhlén, 0451 - 26 84 36
Annika Roos, samordnare, 0451 - 26 70 00
Kristina Kinning, administratör, 0451 - 26 87 44
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2019-12-18
Sista ansökningsdag 2020-03-31

Sidan uppdaterades 2020-01-31 av Magnus Lindstrand

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.