Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Timvikarie som kock till vår verksamhet inom kök

Vad erbjuder vi dig?  

Vi erbjuder dig ett roligt, omväxlande och spännande arbete. Arbetet kommer att vara förlagd till olika förskolor och skolor inom Hässleholms kommun.  

Bemanningsenhetens uppdrag är att med kort varsel förse våra förskolor och skolor med vikarier vid ordinarie personals frånvaro. Att arbeta i en bemanningspool innebär att du kan bli placerad på olika arbetsplatser och med kort varsel.   

Som kock kommer du att arbeta i tillagnings- och/eller mottagningskök på våra förskolor och skolor där det finns en frånvaro. Arbetet innebär tillagning eller servering av mat samt diskning.  

Vem är du?  

Du är utbildad kock med kunskaper kring specialkost och egenkontroll för storkök. Du ska även tala och förstå det svenska språket väl då du har ett stort ansvar i att ta till dig och förstå olika instruktioner och riktlinjer.

Det krävs också att du har körkort och tillgång till egen bil eftersom avstånden mellan kommunens skolor kan vara stora.

Som person måste du har en förmåga att vara flexibel och lyhörd för vad som behöver göras i ett kök eftersom du ibland kommer att arbeta ensam i ett mindre kök eller ingå i en större personalgrupp i ett större kök.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy, http://www.hassleholm.se/medarbetarpolicy.  

Övrigt

Anställningsformen är intermittent timanställning vilket innebär att du kan få arbeta både enstaka dagar och kortare sammanhängande perioder.

Du måste visa upp intyg från belastningsregistret innan anställningsavtal kan skrivas.

Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

HR-avdelningen är en av förvaltningens stödfunktioner och är placerad på Havremagasinet. Avdelningen består utöver Havremagasinets reception även av HR-enheten, som bland annat arbetar med frågor som rör anställning, arbetsmiljö, löner, rehabilitering och avtal, och Bemanningsenheten som ansvarar för att, med kort varsel, förse förvaltningen förskolor och skolor med vikarier vid ordinarie personals frånvaro. Uppdraget omfattar vikarieanskaffning av pedagoger inom våra förskolor samt av måltidspersonal inom våra kök .

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Anställningsform Deltid
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsrad Varierande sysselsättningsgrad
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2019/287
Kontakt Stefan Nyhlén, HR-chef, 0451 - 26 84 36
Annika Roos, samordnare, 0451 - 26 77 93
Kristina Kinning, administratör, 0451 - 26 87 44
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2019-12-18
Sista ansökningsdag 2020-03-31

Sidan uppdaterades 2020-01-31 av Magnus Lindstrand

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.