Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Socialsekreterare, Verksamhetsområde Vuxna

Är du den samarbetsorienterade och analytiska socialsekreterare vi söker? Vill du ha ett viktigt och utvecklande jobb? Hos oss kommer du att göra skillnad och du kommer ha roligt på jobbet!.

Det här erbjuder vi dig!

Vi är en omtänksam och härlig arbetsplats med mycket själ och hjärta. Vi hjälps åt och tar ett gemensamt ansvar för att introducera nya medarbetare i vår arbetsgrupp. Du är inte ensam! Du får nära arbetsledning av enhetschef som månar om din arbetsmiljö och att du får förutsättningar att göra ditt jobb.

Du får flextid så att du ibland kan ta sovmorgon eller gå hem tidigare för att möjliggöra livspusslet. Hos oss finns även möjlighet att arbeta hemifrån så länge det fungerar för verksamheten. Tågstationen ligger strax intill vårt kontor vilket med enkelhet möjliggör pendling. Friskvårdsbidrag för att främja god hälsa. Klicka dig gärna runt på vår hemsida för att få en känsla av hur det är att jobba hos oss.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett stort engagemang för vuxna. Du är trygg i dig själv och din professionella kompetens. Du har förmågan att på ett tydligt sätt kommunicera dina analyser och slutsatser. Med ödmjukhet och lyhördhet ser du andras resurser och bygger goda relationer med klienter, kollegor och våra samarbetspartners. Du vill ta ansvar för både verksamhetens utveckling och din egen genom att prioritera din tid väl och fråga om hjälp när du behöver stöd och utveckling.

Du har:

  • Socionomexamen
  • Erfarenhet av utredningsarbete inom socialtjänst
  • Erfarenhet av myndighetsutövning
  • Goda färdigheter att använd och lära dig nya IT-system, gärna från Viva/ProCapita och Office-paketet.
  • God förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.
  • B-körkort.

Det är meriterande om du har ASI-utbildning och kan grunderna i MI/lösningsfokus.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy, medarbetar- och ledarpolicy.

Om du blir erbjuden tjänsten vill vi att du uppvisar utdrag ur belastningsregistret.

Övrigt

Vi kommer bjuda in till intervju löpande. Hittar vi rätt kandidat kommer vi att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att ansöka. Vid intervju önskar vi att du tar med kopia på examensbevis och kontaktuppgifter till två referenser, en chef och en kollega.

Om oss

Vi på Socialförvaltningen jobbar för att främja människors ekonomiska och sociala trygghet, jämlika levnadsvillkor och aktiva deltagande i samhällslivet. Här på socialförvaltningen tror vi på medarbetare som under frihet tar ansvar och levererar den kvalitet som våra medborgare förtjänar och förväntar sig. Vi är stolta över våra medarbetare, och vi blir glada om du vill utvecklas tillsammans med oss.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningsform Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 100 %
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2019/245
Kontakt Emma Jensen, Enhetschef, 0451-26 70 72
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel., 0451-26 70 00
Publicerat 2019-11-28
Sista ansökningsdag 2020-01-03

Sidan uppdaterades 2019-11-11 av Joakim Wåhlander

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.