Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Reparatör till Hässleholms Vatten AB

Vill du vara en del av vår verksamhet, vi söker en reparatör till Hässleholms Vatten!

Det här erbjuder vi dig!

Som reparatör kommer du att ingå i reparationsavdelningen som servar VA-vattenproduktion där vi säkerställer och förebygger driftavbrott för dricks- och avloppsvatten. I tjänsten kommer du i första hand att arbeta med underhåll av större gräsytor kring kommunens våtmarker och vattenreningsanläggningar, där du kommer att vara maskinförare. Det kommer också att ingå ett visst fastighetsunderhåll som målning och renovering.

I övrigt kan det förkomma andra arbetsuppgifter för driften av VA- anläggningen som jour och beredskap på kvällar och helger. Du kommer också ta del i driftarbetet av anläggningar. Din arbetsdag kommer att utgå från Hässleholms avloppsreningsverk.

Vi kan erbjuda en trygg tillsvidareanställning med utvecklingsmöjligheter samt ordnade arbetstider och rutiner. Hos oss på Hässleholms Vatten råder ordning och reda, vi följer avtal och värnar om säkerhet och miljö. 

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av praktiskt arbete med traktoranvändning och vissa lantbruksmaskiner som slåtter, rundbalspress med flera. Vi ser gärna att du har motorsågsutbildning. Vi söker dig som har god initiativförmåga, är ansvarstagande och kan arbeta självständigt likväl som samarbeta med andra.

B-körkort erfordras.

Som en viktig del i en ständigt utvecklande verksamhet välkomnar vi alla sökande då vi vill spegla Hässleholms kommuns alla invånare.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt.

Om oss

Hässleholms Vatten är ett kommunalt bolag som ansvarar för att producera och distribuera dricksvatten, transportera och rena spillvatten samt att avleda dagvatten. Bolaget sköter driften av vattenverk, reningsverk, pumpstationer och allmänna VA-ledningar. Med våra drygt 40 anställda servar vi över 12 000 abonnenter med gott och hälsosamt dricksvatten och ser till att sjöar och vattendrag hålls rena och friska. Mer information om oss finns på vår hemsida http://www.hassleholmsvatten.se/
$position.descs.footer

Detaljer om anställningen
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningsform Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 100%
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2019/240
Kontakt Anders Hall, arbetsledare, 0734253520
Facklig företrädare Fackliga företrädare för Kommunal, 0451-26 88 00
Publicerat 2019-11-28
Sista ansökningsdag 2020-01-17

Sidan uppdaterades 2019-11-11 av Joakim Wåhlander

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.