Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Rörläggare till Hässleholms Vatten AB, två tjänster

Har du erfarenhet av VA-rörläggning och vill vara en del av vår verksamhet, vi söker nu två rörläggare till Hässleholms Vatten.

Det här erbjuder vi dig!

Som rörläggare kommer du att ingå i ett arbetslag som huvudsakligen utför planerade om- och nybyggnationer av vårt vatten- och avloppsledningsnät. Det förekommer även att du får medverka i VA-rördriften, vilket exempelvis kan innebära reparationer av vattenläckor, åtgärder mot avloppsstopp med mera. Du ska vara beredd på att så småningom delta i beredskapstjänstgöring.

Vi kan erbjuda en trygg tillsvidare anställning med utvecklingsmöjligheter samt ordnade arbetstider och rutiner. Hos oss på Hässleholms Vatten råder ordning och reda, vi följer avtal och värnar om säkerhet och miljö.

Vem är du?

Vi söker dig som har kunskap om och några års erfarenhet av VA-rörläggning. Det är viktigt att du har ett engagemang och intresse inför dina åtaganden och att du tar egna initiativ. Vidare har du en god förmåga att strukturera, planera och driva ditt arbete på ett självständigt sätt och kan samarbeta med andra.

B-körkort erfordras.

Som en viktig del i en ständigt utvecklande verksamhet välkomnar vi alla sökande då vi vill spegla Hässleholms kommuns alla invånare.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt.

Om oss

Hässleholms Vatten är ett kommunalt bolag som ansvarar för att producera och distribuera dricksvatten, transportera och rena spillvatten samt att avleda dagvatten. Bolaget sköter driften av vattenverk, reningsverk, pumpstationer och allmänna VA-ledningar. Med våra drygt 40 anställda servar vi över 12 000 abonnenter med gott och hälsosamt dricksvatten och ser till att sjöar och vattendrag hålls rena och friska. Mer information om oss finns på vår hemsida http://www.hassleholmsvatten.se/
$position.descs.footer

Detaljer om anställningen
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningsform Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsrad 100%
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2019/230
Kontakt Lars Lennartsson, avdelningschef, 0709818256
Facklig företrädare Fackliga företrädare för Kommunal, 0451-26 88 00
Publicerat 2019-11-26
Sista ansökningsdag 2020-01-17

Sidan uppdaterades 2019-11-11 av Joakim Wåhlander

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.