Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Måltidsbiträde Lyckåsa kök

Vi söker ett måltidsbiträde till kostenheten inom omsorgsförvaltningen med placering i Lyckåsa kök i Bjärnum. Köket tillagar dagligen ca 1000 smakrika och omväxlande lunchportioner till äldreomsorg, förskola och skola, samt kvällsmat till äldreomsorgen ca 100 portioner.

Det här erbjuder vi dig! 

I rollen som måltidsbiträde ingår att planera och organisera det dagliga arbetet i köket. Du kommer ingå i ett arbetslag där ni tillsammans ansvarar för smakrika måltider och måltidskvalité. Vidare ingår traditionella arbetsuppgifter som ingår i kök såsom egenkontroll, beställningar, varuhantering, diskning och städning. Vi ser gärna att du kan axla rollen som kock emellanåt. Du kommer att ha dagliga kontakter med vårdpersonal, brukare, kollegor m.fl. och förväntas vara en god ambassadör för kostenhetens verksamhet. 

Vem är du? 

Vi söker dig som har läst Restaurang- och livsmedelsprogrammet, gärna med inriktning kök eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har minst ett års erfarenhet från arbete i storkök. Du ska på ett säkert sätt kunna tillaga och hantera olika konsistenser- och specialkoster.

Det är meriterande om du är väl bekant med äldreomsorgens måltider. Meriterande även om du har goda datorkunskaper. Som person är du ansvarsfull, flexibel, självständig samt har god samarbetsförmåga. En positiv människosyn är en förutsättning liksom en självklar serviceinriktning. 

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt 

Vi planerar att genomföra intervjuer den 18 och 19 december. 

Om oss

Omsorgsförvaltningens uppdrag är att ge omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Förvaltningen har cirka 1700 tillsvidareanställda medarbetare och omsätter drygt en miljard kronor. Vi är stolta över våra medarbetare och arbetar efter vår vision ”Hässleholms kommun erbjuder Sveriges bästa vård och omsorg utförd av de stoltaste medarbetarna”.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningsform Deltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 80 %
Ort Hässleholm/Bjärnum
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2019/214
Kontakt Lena Widarsson, enhetschef, 0451-267402
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2019-11-18
Sista ansökningsdag 2019-12-13

Sidan uppdaterades 2019-11-11 av Joakim Wåhlander

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.