Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Förskollärare till ämnet Vardagsaktiviteter Hkk

Det här erbjuder vi dig!

Du kommer att undervisa i grundsärskolans ämnesområde, vardagsaktiviteter hemkunskap. Du kommer att undervisa elever i klasserna 3-9.  Du ansvarar för planering, genomförande, dokumentation och bedömning. Du kommer att tillhöra ett arbetslag och ha ett nära samarbete med övriga lärare och assistenter.

Vem är du?

Du är legitimerad förskollärare med behörighet att undervisa i särskolans ämnesområde. Om du ännu inte fått din legitimation kan tjänsten skrivas som en visstidsanställning tills legitimation kan uppvisas.

Meriterande är om du har en speciallärarutbildning med inriktning utvecklingsstörning. Du har även erfarenhet av att arbeta med barn och unga med särskilda behov och utvecklingsstörning.

Du ska vara väl insatt i särskolans styrdokument. Du är strukturerad och har erfarenhet av tydliggörande pedagogik, TAKK samt IT-kunskaper då eleverna använder datorer och IPAD i undervisningen.

Som person är du engagerad, flexibel, lyhörd och har lätt för att skapa relationer med elever, föräldrar och personal. Du har vana av att arbeta både självständigt och i team. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy, http://www.hassleholm.se/medarbetarpolicy.

Övrigt

Vi kräver även körkort med minst behörighet B då det kan förekomma förflyttning med bil vid vissa av elevernas aktiviteter.

Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas före anställning.

Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningsform Deltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 80%
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2019/202
Kontakt Monica Sjörén, rektor, 0451 - 26 76 70
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2019-11-20
Sista ansökningsdag 2019-12-12

Sidan uppdaterades 2019-11-11 av Joakim Wåhlander

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.