Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Kökspersonal till omsorgsförvaltningen, timvikariat

Det här erbjuder vi dig! 

Du kommer att utföra sedvanliga arbetsuppgifter såsom tillagning och beredning av mat och måltider som kock eller köksbiträde/måltidsbiträde i tillagningskök eller i mottagningskök. Vidare ingår sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer i kök och restaurang så som egenkontroll, beställningar, kostdatahantering, diskning, städning m.m.

Du kommer att ha daglig kontakt med vårdpersonal, brukare, kollegor m.fl. då du förväntas vara en god ambassadör för kostenhetens verksamhet.

Vem är du? 

Vi söker dig med Hotell- och restaurangutbildning, storhushållsutbildning, kock, köksbiträde, måltidsbiträde eller liknande utbildning. Du ska ha jobbat med liknande arbetsuppgifter inom kök samt ha goda kunskaper i livsmedelshygien och egenkontroll.

Du ska kunna uttrycka dig i tal och skrift. Meriterande är om du har goda datorkunskaper.

Som person är du ansvarsfull, flexibel, självständig samt har god samarbetsförmåga. En positiv människosyn är en förutsättning liksom en självklar serviceinriktning. 

Om oss

Omsorgsförvaltningens uppdrag är att ge omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Förvaltningen har cirka 1700 tillsvidareanställda medarbetare och omsätter drygt en miljard kronor. Vi är stolta över våra medarbetare och arbetar efter vår vision ”Hässleholms kommun erbjuder Sveriges bästa vård och omsorg utförd av de stoltaste medarbetarna”.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Anställningsform Deltid
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad Efter behov
Ort Orter i Hässleholms kommun
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2019/139
Kontakt Lena Widarsson, 0451-267402
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2019-10-21
Sista ansökningsdag 2019-12-31

Sidan uppdaterades 2019-11-11 av Joakim Wåhlander

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.