Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Personlig assistent, timvikariat

Visst vill du bli del av ett härligt team!
Inom personlig assistans så söker vi nu timvikarier. 

Det här erbjuder vi dig!

Tillsammans med våra brukare och dina kollegor så får du vardagen att fungera och gärna med det där lilla extra. Genom din kompetens, engagemang och stöttning så är du viktig för att våra brukare ska få ett självständigt liv fyllt av möjligheter. Variationen på arbetsuppgifterna är lika stor som det finns olikheter hos oss människor. Allt ifrån avancerad sjukvård till det lilla i vardagen. Ibland arbetar du ensam och ibland behöver ni vara flera allt utifrån behov. Arbetstiden är schemalagd till dag/kväll/natt samt helgtjänstgöring.

Vem är du?

Vi söker dig som har läst Omvårdnadsprogrammet, personlig assistent eller annan likvärdig utbildning. Vi önskar att du tycker yrket det är lika underbart som vi gör. För att bibehålla våra medarbetares höga kompetens och den goda kvalité de skapar behöver du ha eller vilja utvecklas med dina kollegor och de brukare du är hos. Då dokumentationen är viktig för att veta att vi gör rätt saker behöver du goda datorkunskaper, med förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.
Det är meriterande om du har använt några av de systemen vi använder: procapita, lifecare, Medvind, Wisma för att nämna några. Det är även meriterande om du har gått någon av följande utbildningar: delaktighetsmodellen, TEACCHmodellen, CM, MI, taktilstimulering, KitKat m.fl.
Önskvärt att du har körkort.


Som person ska du vara lätt att samarbeta med, lugn och trygg i dig själv. Vi förutsätter att du är en positiv person som ser möjligheter, är flexibel och ansvarstagande/självständig. Eftersom personlig lämplighet är av stor vikt kommer ett möte hos brukaren efter intervju att ske innan anställning är aktuellt.

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju innan ansökningstiden har gått ut.

Om oss

Omsorgsförvaltningens uppdrag är att ge omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Förvaltningen har cirka 1700 tillsvidareanställda medarbetare och omsätter drygt en miljard kronor. Vi är stolta över våra medarbetare och arbetar efter vår vision ”Hässleholms kommun erbjuder Sveriges bästa vård och omsorg utförd av de stoltaste medarbetarna”.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Anställningsform Deltid
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad Vid behov
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2019/133
Kontakt Cecilia Vindgard, 0451-267503
Viveca Ågren, 0451-267511
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2019-10-18
Sista ansökningsdag 2020-01-31

Sidan uppdaterades 2019-11-11 av Joakim Wåhlander

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.