Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakta kommunen:

Hässleholms kommun

Stadshuset
281 80 Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

Organisationsnr: 212000-0985

Kontakta:

Tillväxtavdelningen

Besöksadress:

Stadshuset, Nytorget 1, Hässleholm

 

Postadress:
Hässleholms kommun
Kommunledningsförvaltningen
Tillväxtavdelningen
281 80 Hässleholm

 

Tillväxtchef

Stefan Larsson

Telefon: 0451-26 72 25

Näringslivsutvecklare

Andreas Roxhag

Telefon: 0451-26 65 28

 

Skicka meddelande till

Starta och driva företag


Inom vår företagsservice på Hässleholms kommun erbjuder vi dig som antingen vill starta företag, eller redan idag driver en verksamhet, flera servicefunktioner och mötesplatser. Det finns också ett antal olika nätverk, myndigheter och organisationer som kan stötta dig med råd och tips.

Vi hjälper dig och ditt företag

Tillväxtavdelningen på Hässleholms kommun erbjuder dig service och rådgivning med hjälp av tjänsten Företagslots och gör regelbundet företagsbesök, bl.a. under våra Fokusveckor för att stötta dig i din fortsatta utveckling. Vi ordnar också frukostklubbar där du får inspirerande föreläsningar och möjligheter till nätverkande.


Business Class på Norra Stationlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Nyföretagarcentrum i Hässleholmlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster finns ytterligare möjligheter till hjälp och stöd.

 

Etablera ditt företag i Hässleholm

Här i Hässleholm, erbjuder vi dig ett hållbart alternativ för din företagsetablering. En bra företagsservice, välutvecklad infrastruktur och bästa möjliga boende- och arbetsmarknads-förutsättningar, är våra bidrag till att förenkla ditt beslut om att etablera dig här.


Öresundsregionen är expansiv och Hässleholms geografiska läge innebär en stor strategisk betydelse för regionen. Hässleholm är en knutpunkt för tåg. Det är en försäkran om kompetensförsörjning i företagen. Från Hässleholm når du Lund på en halvtimme, Malmö på 40 minuter och Kastrup/Köpenhamn på dryga timmen. Växjö, Helsingborg och Älmhult är likaså på behagligt pendlingsavstånd.


Sidan uppdaterades 2019-05-31 av Carina Jönsson Lindholm

Navigera vidare:

Illustration över Hässleholms kommun
Illustration över Hässleholms kommun