Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakta kommunen:

Hässleholms kommun

Stadshuset
281 80 Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

Organisationsnr: 212000-0985

Kontakta:

Tillväxtavdelningen

Besöksadress:

Stadshuset, Nytorget 1, Hässleholm

 

Postadress:
Hässleholms kommun
Kommunledningsförvaltningen
Tillväxtavdelningen
281 80 Hässleholm

 

Tillväxtchef

Stefan Larsson

Telefon: 0451-26 72 25

Näringslivsutvecklare

Andreas Roxhag

Telefon: 0451-26 65 28

 

Skicka meddelande till

Rådgivning och stödTillväxtavdelningen på Hässleholms kommun stöttar dig som vill etablera verksamhet eller redan driver företag i vår kommun.

Företagslots

Vi hjälper gärna till med det mesta kring näringsliv och företagande. Vi har en bred kompetens och kan exempelvis erbjuda rådgivning om kontakter och kontaktnät, infrastruktur, mark, tillgång till lokaler, tillstånd och kommunal service, hur du i besöksnäringen når ut till den internationella gästen mm. Med vår tjänst Företagslotsen får du som företagare skräddarsydd och kostnadsfri service. Tjänsten kan användas av alla företag och du får en samordnande kontaktperson som har ditt behov i fokus. Vår hjälp ger kortare handläggningstider och färre myndighetskontakter.


Här kan du läsa mer om vår tjänst Företagslotsen.


Starta eget företag - rådgivning via Nyföretagarcentrum

Hässleholms kommun samarbetar med Nyföretagarcentrum i Hässleholm. Här får du som ska starta ett nytt företag kostnadsfri rådgivning från en erfaren rådgivare. Om du vill veta mer om Nyföretagarcentrum eller boka tid för rådgivning, klicka dig vidare till Nyföretagarcentrums hemsida.länk till annan webbplats 

Vi besöker dig gärna under en "Fokusvecka"

Tillväxtavdelningen vill skapa bra förutsättningar för att företag ska kunna växa och utvecklas i Hässleholms kommun. Som ett led i detta körs under våren 2019 företagsbesök under så kallade "Fokusveckor" runtom på våra sju stationsorter i kommunen. Varje vecka, från mitten av mars till mitten av maj, är det en ny ort som får fullt fokus då våra näringslivsutvecklare besöker alla sorters företag, i olika branscher och storlekar.


På detta sätt hoppas vi att kontaktytorna med oss på kommunen förbättras, att företag och entreprenörer ges fler möjligheter till råd och vägledning samtidigt som vi får ta del av bra idéer, förslag och berättelser om utmaningar med att driva företag. Vi hoppas stärka stationsorterna med omnejd och skapa en sammanhållning i hela kommunen.


På vissa orter deltar under fokusveckorna även personal från Medborgarkontoret och Miljö- och stadsbyggnads-förvaltningen, där bl a en dialog kring nya översiktsplanen förs.

 

Vill du läsa mer om besöken vi gjort hittills under våren, kan du besöka vår facebook-sida "Hässleholm gillar företag", klicka härlänk till annan webbplats


Kontakta gärna näringslivsutvecklare Andreas Roxhag
om du vill veta mer eller om du önskar ett besök av oss på ditt företag:

tel. 0451-26 65 28 eller skicka e-post till Andreas.

Arbetsplats

Foto: Sven Persson / swelo.se

Mer information

Lediga lokaler och marklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan uppdaterades 2019-04-10 av Carina Jönsson Lindholm

Navigera vidare:

Illustration över Hässleholms kommun
Illustration över Hässleholms kommun