Kontakta kommunen:

Hässleholms kommun

Stadshuset
281 80 Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

Organisationsnr: 212000-0985

Kontakta:

Tillväxtavdelningen

Besöksadress:

Stadshuset, Nytorget 1, Hässleholm

 

Postadress:
Hässleholms kommun
Kommunledningsförvaltningen
Tillväxtavdelningen
281 80 Hässleholm

 

Tillväxtchef

Stefan Larsson

Telefon: 0451-26 72 25

Näringslivsutvecklare

Sandra Holm

Telefon: 0451-26 65 23

 

Skicka meddelande till

Nätverk

Vi vill skapa nya mötesplatser och utveckla de befintliga. Vi vill ge dig som företagare och entreprenör bra platser att mötas på där du kan utbyta erfarenheter och skapa affärer.


I Hässleholms kommun finns en stark företagskultur och med det flera bra nätverk. De olika företagsföreningarna har förgreningar i tätorterna. Representanter från företagsföreningarna är engagerade i vårt näringslivsråd.

Frukostklubben

Den största mötesplatsen i Hässleholm för företag, entreprenörer och andra beslutsfattare är frukostklubben.länk till annan webbplats

Frukostklubben bjuder på spännande föreläsningar och andra evenemang, i kombination med en trevlig frukost. Här ges du tillfälle att nätverka och skapa nya kontakter.


Business Class - entreprenörsmiljö

Business Classlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är en plats där företagare möts, utbyter erfarenheter, och knyter nya kontakter genom nätverksträffar. Här kan möten, events, workshops, och andra sammankomster hållas. Det är även en plats där företagare kan träffa nya kunder och samarbetspartners.


Sidan uppdaterades 2019-12-03