Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm 

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52


Personal

Kontaktuppgifter till personalen


Elin jobbar med vaktmästeri

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.
Nefi

Elin har hittat rätt yrke genom praktik. Foto: Jörgen Johansson.

Vad har du gjort på Arbetsmarknadsenheten?

Jag gick Uppstarten och gick igenom CV och hur det kan se ut på arbetsintervjuer. Jag pratade med en matchare och hon hade fått en förfrågan om det fanns någon som ville jobba som vaktmästare och då hade hon direkt tänkt på mig. Jag hade praktik i en månad och sedan fick jag jobb där.

 

Hur var det att vara på Arbetsmarknadsenheten?

Jag har trivts här från start. Det har varit kul och givande.

 

Hur har praktiken varit?

Jag har aldrig tidigare arbetat som vaktmästare. Genom Arbetsmarknadsenheten bytte jag spår och hade inte gjort det om jag inte hade gått här. Praktiken var tuff men nu i efterhand känns det jättebra och jag är glad att jag bytte spår. Praktiken ledde till arbete!

 

Hur är det att arbeta?

Det känns jättebra. Jag trivs som vaktmästare. Idag arbetar jag på heltid och är på 7 olika ställen vilket gör att mitt arbete varierar och att jag får träffa många människor. Det bästa med att jobba som vaktmästare är att vara självständig men även att kunna jobba med andra, vilket jag tycker passar mig perfekt. Jag har tänkt att fortsätta med det i framtiden.

Vill du också börja hos Arbetsmarknadsenheten?

Prata med din arbetsförmedlare eller socialsekreterare, som sedan kontaktar oss.

 

Har du frågor? Skicka ett mail till arbetsmarknadsenheten@hassleholm.se, eller besök oss på fredagar kl.14, när vi har studiebesök.

  

Vill du veta ännu mer om vad som händer på Arbetsmarknadsenheten? Följ oss på Facebook: www.facebook.com/arbetsmarknadsenhetenlänk till annan webbplats

Sidan uppdaterades 2018-05-23