Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm 

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm


 

Telefon

0451- 26 70 52


Personal

Kontaktuppgifter till personalen


Arbetsmarknadsenheten

Karta

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Arbetsmarknadsenheten i Hässleholm hjälper arbetslösa hässleholmare att få jobb genom kreativa lösningar och nära samverkan med näringslivet. Arbetsmarknadsenheten jobbar för att motverka och minska arbetslösheten i Hässleholms kommun, genom att erbjuda förberedande och kompetenshöjande insatser, vägledning, samt praktik och arbetsträning i samarbete med kommunens arbetsgivare.

Arbetsmarknadsenheten

Lektion med utbildningsledare Janne. Foto: Jörgen Johansson.

För dig som är arbetslös

På Arbetsmarknadsenheten kan du som är arbetslös få hjälp att komma närmare ett arbete, genom att delta i förberedande och kompetenshöjande insatser. Läs mer om vilka insatser som erbjuds under fliken Insatser för dig som är arbetslös.länk till annan webbplats

 

Arbetsmarknadsenheten hjälper även till att förmedla praktikplatser inom kommunen, på föreningar och i det privata näringslivet, och fungerar som en länk mellan arbetssökande och arbetsgivare i Hässleholms kommun. Om du är arbetslös och vill ha Arbetsmarknadsenhetens hjälp, prata med din arbetsförmedlare eller socialsekreterare, som sedan kontaktar oss.

 

Feriearbete

Arbetsmarknadsenheten ansvarar också för kommunens satsning på jobb till ungdomar varje sommar, där 16- och 17-åringar kan få testa på ett feriearbete under sommarlovet. Om du vill veta mer om hur man får ett feriearbete, läs mer under fliken Feriearbetelänk till annan webbplats.


För dig som är arbetsgivare

För dig som är arbetsgivare i Hässleholm med omnejd kan Arbetsmarknadsenheten hjälpa till om du till exempel vill ta emot en praktikant som har deltagit i våra praktikförberedande insatser, eller om du vill vara med och påverka innehållet i våra yrkesförberedande insatser för att skapa den kompetens din arbetsplats är i behov av. Mer information om hur Arbetsmarknadsenheten kan hjälpa dig som arbetsgivare hittar du under fliken För dig som är arbetsgivare.länk till annan webbplats

 

Projekt

Arbetsmarknadsenheten ligger i framkant när det gäller metodutveckling, och driver ofta projekt med syfte att utveckla nya metoder för att minska arbetslösheten. Läs mer om pågående och avslutade projekt under fliken Projekt på Arbetsmarknadsenhetenlänk till annan webbplats.

Kontakt

Har du frågor? Skicka ett mail till arbetsmarknadsenheten@hassleholm.se, eller besök oss på fredagar kl.14, när vi har studiebesök.

 

Vill du börja på Arbetsmarknadsenheten? Prata med din arbetsförmedlare eller socialsekreterare, som sedan kontaktar oss.

 

Vill du veta ännu mer om vad som händer på Arbetsmarknadsenheten? Följ oss på Facebook: www.facebook.com/arbetsmarknadsenhetenlänk till annan webbplats

Mer information

MåldokumentPDF (pdf, 28.7 kB)

Sidan uppdaterades 2018-08-14 av Kenneth Englund

Karta

Navigera vidare:

Kontakt

Hässleholms kommun
Stadshuset
281 80 Hässleholm
Besöksadress och öppettider

Växel: 0451-26 70 00
Org.nr: 212000-0985
Kontakta kommunen

Sociala medier

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube
Illustration över Hässleholms kommun
Illustration över Hässleholms kommun